A szingli Berki Krisztián nem tétlenkedik, úgy tűnik, máris megvan a következő kiszemeltje, ezúttal Gelencsér Tímeának udvarol.

Alig két hónapja szakított Berki Krisztián és Hódi Pamela, de úgy tűnik, a műsorvezető máris kivetette hálóját egy újabb szépségre, a 23 éves Gelencsér Tímea egykori szépségkirálynőre. Mindössze pár napja ismerték meg egymást, a FEM3 Café műsorában beszélgettek. Berkinek láthatóan már akkor is nagyon tetszett a Miss World Hungary 2016-os győztese, majd nem sokkal később egy sajtótájékoztatón újra találkoztak.

Berki Krisztián társat keresForrás: Facebook/Berki Kirsztián

A Ripost beszámolója szerint igencsak jól kijöttek egymással, sokat nevetgéltek, beszélgettek. A kapcsolatukat firtató kérdésre azonban nem adtak egyértelmű választ.

„Alig másfél napja ismerem Timit. Az pedig, hogy mikor és miről beszélgetek vele, az csak kettőnkre tartozik. A magánéletem az enyém, továbbra sem beszélek róla, de nem futó kalandokra vágyom, van egy gyermekem, így a társamat kell megtalálnom. Gelencsér Timi nem véletlenül lett Miss World Hungary, szeretem a szép nőket, de csupán a csinos külső nekem nem elég." – mondta Berki Krisztián a lapnak.