Gelencsér Tímea lehet Berki Krisztián új barátnője

Forrás: Facebook/Berki Kirsztián -
Gelencsér Tímea szépségkirály Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szingli Berki Krisztián nem tétlenkedik, úgy tűnik, máris megvan a következő kiszemeltje, ezúttal Gelencsér Tímeának udvarol.

Alig két hónapja szakított Berki Krisztián és Hódi Pamela, de úgy tűnik, a műsorvezető máris kivetette hálóját egy újabb szépségre, a 23 éves Gelencsér Tímea egykori szépségkirálynőre. Mindössze pár napja ismerték meg egymást, a FEM3 Café műsorában beszélgettek. Berkinek láthatóan már akkor is nagyon tetszett a Miss World Hungary 2016-os győztese, majd nem sokkal később egy sajtótájékoztatón újra találkoztak.

Berki Krisztián társat keres Forrás: Facebook/Berki Kirsztián

A Ripost beszámolója szerint igencsak jól kijöttek egymással, sokat nevetgéltek, beszélgettek. A kapcsolatukat firtató kérdésre azonban nem adtak egyértelmű választ.

„Alig másfél napja ismerem Timit. Az pedig, hogy mikor és miről beszélgetek vele, az csak kettőnkre tartozik. A magánéletem az enyém, továbbra sem beszélek róla, de nem futó kalandokra vágyom, van egy gyermekem, így a társamat kell megtalálnom. Gelencsér Timi nem véletlenül lett Miss World Hungary, szeretem a szép nőket, de csupán a csinos külső nekem nem elég." – mondta Berki Krisztián a lapnak.

Nem lesz esküvő: Lola elköltözött vőlegényétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-nem-lesz-eskuvo-lola-elkoltozott-volegenyetol.htmlÚgy tűnik, mégsem lesz esküvő: Lola és párja szakítottak, és immár másodjára fújták le a lagzit. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVajna Timi szexi fehérneműben pózol az ágyban - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-vajna-timi-szexi-fehernemuben-pozol-az-agyban-foto.htmlIsmét egy szexi fotót posztolt magáról Vajna Timi: ezúttal fekete bugyiban és melltartóban pózol az ágyban. TV + Sztárok--"Szerelmes lettem" - Cuki fotót posztolt Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-szerelmes-lettem-cuki-fotot-posztolt-lilu.htmlTündéri fotót osztott meg követőivel Lilu, a műsorvezető egy kiskutyát tart a kezében. TV + SztárokOrigoMegmutatta 8 hónapos kislányát Som-Balogh Edina - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-megmutatta-8-honapos-kislanyat-som-balogh-edina-tunderi-foto.htmlMegmutatta 8 hónapos kislányát Som-Balogh Edina: a színésznő egy tündéri fotót osztott meg közösségi oldalán. TV + Sztárok--Helyiek állítják: megjelent Akasztón Stadler József szellemehttp://www.life.hu/sztarok/20171130-helyiek-allitjak-megjelent-akaszton-stadler-jozsef-szelleme.htmlAlig pár napja temették el Stadler Józsefet, a helyiek most állítják: Akasztón megjelent a vállalkozó szelleme. TV + Sztárok--Édesapját gyászolja Hozsó, a Kozmix együttes tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20171130-edesapjat-gyaszolja-hozso-a-kozmix-egyuttes-tagja.htmlBorzasztó tragédia történt néhány hete a Kozmix együttes billentyűsével, Hozsóval: elvesztette édesapját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.