Porschét szeretne 40. születésnapjára Köllő Babett

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Köllő Babett ajándék Porsche Feleségek luxuskivitelben születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett hamarosan betölti a 40. életévét, és erre a különleges alkalomra egy igen különleges ajándékot képzelt el magának: egy méregdrága Porschét. 

A Feleségek luxuskivitelben sztárja elárulta, hogy van egy olyan álma, amit még nem sikerült elérnie, ám a 40. születésnapját megfelelő alkalomnak tartja a változtatásra.

(...) "Évek óta van egy álmom, szeretnék egy Porsche Panamerát, de András szerint ez teljesen fölösleges. Mondtam neki, hogy a 40. születésnapom egy olyan kerek évforduló lesz, amire mindenképpen szeretném ezt az autót, és bízom benne, hogy András hajlandó lesz eldobni az elveit, és beadja a derekát! A negyvenedik szülinapomra ez pont tökéletes ajándék lenne!" - mesélte Babett, aki azt is elárulta, hogy a férje szerint ez már túlzás lenne.

Köllő Babett hatalmas álma, hogy egy igazi sportautója lehessen Fotó: Polyák Attila - Origo

"András bizonyos dolgokon szeret spórolni. Egyrészről igaza van, másrészről azt gondolom, hogy felesleges az ilyen dolgokban a logikát keresni, mert mi van akkor, hogyha holnapután vége van az életnek, és akkor hiába gyűjtöget az ember, de közben nem élt. Az igazság valahol középen van." - írta meg a Blikk.

Így nézett ki Köllő Babett botox előtt: fotó!

Sokan kíváncsiak voltak már arra, hogyan nézett ki Köllő Babett, mielőtt feláldozta volna arcát a botox oltárán. Végre megmutatta, az Instagramra posztolt egy fotót még a luxus-időszámítás előtt időkből...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.