Szinetár Dóra kisfiával közös képet tett közzé: rengetegen kommentelnek a fotó alá

Forrás: Facebook/Szintár Dóra -
fotó Makranczi Zalán komment Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra két hónapja adott életet harmadik gyermekének, nemrég pedig egy közös képet tett közzé Benjáminnal séta közben. A színésznő rajongói elárasztották kommentekkel a fotót, de nemcsak szép hozzászólások érkeztek.

Két hónapja már háromszoros anyuka Szinetár Dóra. Makranczi Zalánnal Benjámin az első közös gyermekük, akiről kiderült, hogy Down-szindrómás. A színésznő a kicsi születése után ezt a hírt is megosztotta az emberekkel, de nagyon sok bírálatot kapott Dóra. A kommentelőkből ez akkor nagy indulatokat váltott ki, ami mostanra sem csitult el teljesen.

Szinetár Dórát megint támadfták a kommentelók, de a rajongói megvédték a színésznőt Forrás: Facebook/Szintár Dóra

Nemrég Dóri közzétett egy fotót, megmutatta, hogyan sétálnak kisfiával a szabadban. Természetesen záporoztak a hozzászólások a kép alá, de nemcsak kedves dolgokat írtak. Kifejezetten bántó kommentek is érkeztek.

iért ez a szerencsétlen issza meg a levét a ti hülyeségeiteknek?"

Csak 1 kérdésem van. Kire fogja hagyni a beteg gyereket ha a Dóra meghal? Mert az a beteg gyerek akkor is ott lesz! Felelőtlen egy Nő!!"
Erre én is kíváncsi lennék! Gondolom a másik két gyerekére, de vajon ezt ők is akarják majd?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.