Gálvölgyi János szerint nem volt korrekt az, ahogy a Heti hetest befejezték: videó

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Gálvölgyi János videó Heti Hetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 és fél évig volt vasárnaponként Heti hetes, majd szinte egy csapásra megszűnt az adás. Gálvölgyi János szerint nem volt korrekt az, ahogy lezárták, de jó szívvel emlékszik vissza a műsorra.

Több mint 17 éven keresztül futott a Heti hetes, emlékét egy könyv megjelentetésével ünnepelték. Ennek apropóján nyilatkozott Gálvölgyi János a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak a műsorról, és arról, miként élte meg, hogy olyan hirtelen vége lett. A színész szerint nem úgy kellett volna befejezni azt a nagy múlttal rendelkező műsort.

Sebestyén Balázs Istenes Bencének könyörög szavazatokért rajongóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-sebestyen-balazs-istenes-bencenek-konyorog-szavazatokert-rajongoitol.htmlSebestyén Balázs nem szeretné, ha Istenes Bence eldobná magától az életét csak azért, mert nem őt választják a legjobb social media szereplőnek a Cometen, így a saját rajongóit kéri, hogy helyette Bencére szavazzanak. TV + SztárokOrigoCsobot Adél elárulta, hogy nagyon hangos: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-csobot-adel-elarulta-hogy-nagyon-hangos-video.htmlAz Appra Magyar című műsorban Csobot Adél is a meghívott sztárok táborát erősíti a héten. A csütörtöki adásban meglepő kijelentést tett. TV + Sztárok--A pénz miatt szakított szerelmével Sebestyén Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20171201-a-penz-miatt-hagyta-el-kedveset-sebestyen-agi.htmlSebestyén Ági Pumped Gabóval való szakítása után nem sokáig búslakodott, a Való Világ egykori szépfiújával, VV Lórival jött össze. Úgy tűnt, óriási köztük a szerelem, ám mégis szakítás lett a vége. A férfi állítja, a pénz miatt dobta őt a lány. TV + SztárokOrigoLevelet írt a Mikulásnak Vilmos herceg kisfia: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171130-vilmos-herceg-fia-levelet-irt-a-jezuskanak.htmlElképesztő cukiságra szánta el magát György herceg, Vilmos herceg fia. TV + Sztárok--Mély kútba zárják Alexát a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-mely-kutba-zarjak-alexat-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen csütörtök esti adásában Alexa durva bátorságpróbán esik át. TV + SztárokOrigoFelismerhetetlen profilkép miatt zárhatnak ki a Facebookodbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-felismerhetetlen-foto-miatt-zarhatnak-ki-a-facebookodbol.htmlKizárhatja a Facebook a saját fiókjából azokat a felhasználókat, akiknek nem felismerhető a profilképe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.