Kiszel Tünde 2018-as naptára elkészült: fotó

2018 Kiszel Tünde naptár naptárdíva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde 2018-ban sem hagyja naptár nélkül rajongóit. Íme az első kép a 12 fotó közül.

Ahogy azt már megszokhattunk, Kiszel Tünde minden évben elkészíti saját naptárát, amin természetesen ő maga szerepel. Kíváncsian vártuk az első fotókat, amik végre megérkeztek. Íme a december:

Sok nő inkább ezt csinálja szex helyett (18+)http://www.life.hu/intim/20171201-ezt-csinalja-sok-no-inkabb-szex-helyett.htmlEgy kutatásból kiderült, hogy sok nő szívesebben lecserelné az együttléteket például egy kiadós önkielégítésre. Intim--Ezt üzente Rubint Rékának Dukai Regina http://www.life.hu/sztarok/20171201-dukai-regina-uzenetet-hagyott-rubint-rekanak.htmlDöbbenetes üzenetet küldött Dukai Regina Rubint Rékának. Nem csoda, hogy a fitneszmami elbüszkélkedett vele. TV + SztárokOrigoBabafotózással foglalkozik Palácsik Lilla http://www.life.hu/sztarok/20171201-palacsik-lilla-babafotozassal-foglalkozik.htmlKiderült, mivel foglalkozik Vajna Timi csinos húga, Palácsik Lilla. TV + SztárokOrigoÖsszeverekedtek az Oltári csajokban: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171201-verekedes-alakult-ki-az-oltari-csajokban.htmlNem véletlen, hogy a sorozat a szerelem, a családi kapcsolatok és a szex köré építette a botrányt, hiszen egy ember életében ezek a legfontosabb dolgok. TV + Sztárok--Ágyában pózolva szelfizik Baukó Éva: fotó! http://www.life.hu/trend/20171201-bauko-eva-az-agyaban-fekve-domborit.htmlBaukó Éva egyre bevállalósabb: ezúttal az ágyából posztolt fotót a közösségi oldalára. TrendOrigoAgyrázkódást szenvedett Xantus Barbara http://www.life.hu/drlife/20171201-agyrazkodast-kapott-xantus-barbara.htmlEgy színpadi baleset miatt ütötte meg a fejét Xantus Barbara, és mint később kiderült: agyrázkódást szenvedett. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.