Hatalmas vihar közeledik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása helyszíne felé

Fotó: Polyák Attila - Origo -
vihar Celeb vagyok, ments ki innen! Afrika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig, hogy megérkezett a jó idő a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínére, máris újabb baj közeleg. Hatalmas vihar közeledtére figyelmeztette a magyar stábot a helyi lakosság.

Vihar közeledtéről beszéltek a Blikknek a Dél-Afrikában tartózkodó RTL-es stáb tagjai. Elmondták, az is előfordulhat, hogy le is kell állítani a játékot, mert hatalmas vihar készül lecsapni arra a területre ahol a forgatás is zajlik. A szereplők és a stáb biztonsága a legfontosabb, bármilyen döntést ennek szem előtt tartásával fogunk meghozni - nyilatkozta a napilapnak az RTL Klub.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Volt már példa hasonlóra, az 2008-as Celeb vagyok-ban, a műsor akkori forgatási helyszínén, Argentínában.

Meghalt Jim Nabors színészhttp://www.life.hu/kult/20171202-meghalt-jim-nabors-amerikai-komikus.htmlMeghalt Jim Nabors. Az amerikai komikus 87 évesen Hawaii otthonában hunyt el. Kult--Melltartó nélkül, félmeztelenül napozott Cicciolina a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171202-melltarto-nelkul-felmeztelenul-napozott-cicciolina-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlCicciolina ledobta ruháit, és puceron süttette hatalmas melleit a dzsungelben. A művésznő napsütötte idomait most takarás nélkül is megnézheted. TV + Sztárok--12 évesen veszítette el szüzességét Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20171202-12-evesen-veszitette-el-szuzesseget-papai-joci-appra-magyar.htmlAz Appra magyar! péntek esti műsorában azt is megvitatták celebjeink, hogy melyik az optimális életkor a szüzesség elvesztésére. TV + SztárokOrigoIstenes Bence védelmébe vette Kiss Ramónáthttp://www.life.hu/sztarok/20171202-istenes-bence-vedelmebe-vette-kiss-ramonat-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlAhogy írtunk is róla, kemény kritikát fogalmaznak meg a Celeb vagyok, ments ki innen! nézői a műsorvezető-párosról, Kiss Ramónáról és Puskás Petről. Istenes Bence a védelmébe vette őket. TV + SztárokOrigoRuhák és bőröndök is eltűntek VV Fanni lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-ruhak-es-borondok-eltuntek-vv-fanni-lakasabol.htmlLapinformációk szerint több olyan dolog tűnt el a fiatal lány lakásából, amely arra utal, nem ő pakolt be magának. TV + Sztárok--Egyre büdösebbek a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20171130-egyre-budosebbek-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploi.htmlNapok óta nem mosakodott, és alsónadrágot, bugyit sem cserélt a Celeb vagyok, ments ki innen! néhány szereplője. Többen arra hivatkoznak, hogy hideg a víz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.