Vajna Timi ezúttal egy dzsungelben pózolt: videó

Vajna Timi szexi videó dzsungel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi imádja magát fotóztatni és videóztatni is. Láthattuk már őt egzotikus tengerparton, városi forgatagban, most pedig egy igazi dzsungelben bűvölte a kamerát.

Egyelőre nem tudni, miért készülnek Timiről ezek a vadító videók, egy biztos, gyönyörűen fest mindegyiken.

Ezúttal egy falatnyi sortban és egy szexi köldökig kivágott felsőben kacérkodott a kamera lencséjével.

VV Lóri tiszta vizet öntött a pohárba szakításával kapcsolatban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-vv-lori-tiszta-vizet-ontott-a-poharba-szakitasaval-kapcsolatban-foto.htmlVV Lóri és Sebestyén Ági szerelme tiszavirág életűnek bizonyult. A kezdeti lángolás hamar alább maradt: szakítás lett a vége.TV + Sztárok--Sáfrány Emese, Aleska gyerekkori fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20171203-aleska-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlAleska, azaz Sáfrány Emese megmutatta, milyen kislány volt. Cuki jelmezben pózol a kamera előtt. TV + Sztárok--Szabó Győző meztelenre vetkőzött a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-szabo-gyozo-meztelenre-vetkozott-a-szinpadon-egy-darabban.htmlSzabó Győző egy darab kedvéért vetkőzött meztelenre.TV + SztárokOrigoCzippán Anett a gyerekszobából posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-czippan-anett-a-gyerekszobabol-posztolt-foto.htmlA közelmúltban született meg Czippán Anett második kisfia, akivel ezúttal egy édes fotót posztolt.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzuperhold lesz az égen vasárnap estehttp://www.life.hu/sztarok/20171203-szuperhold-lesz-december-3-an.htmlDecember 3-án lesz az idei év első és egyetlen Szuperholdja. Érdemes figyelni az eget, ugyanis ez a jelenség káprázatos, az energiáiról nem is beszélve.TV + SztárokBritney Spears megmutatta álomszép otthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171203-britney-spears-megmutatta-alomszep-otthonat-video.htmlBritney Spears idén igazán kitett magáért, már ami az otthoni dekorációt illeti: megmutatta fényárban úszó álomszép kéglijét. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.