VV Fanni néhány nappal ezelőtt tűnt el, családja pedig kétségbeesetten keresi őt.

Egyelőre nem tudni, kivel és hová távozott VV Fanni, akit néhány napja nem talál a családja. A fiatal lány nyíltan vállalta, hogy örömlányként keresi a kenyerét, sőt az is felmerült, hogy emiatt keveredhetett rossz társaságba. Eltűnésének okairól egyelőre nem sokat tudni. Édesanyja és barátai szerint egy titokzatos új barátnő állhat a dolgok hátterében, ám bizonyíték egyelőre erre vonatkozóan sincs.

Ezúttal Fanni exe arról mesélt a Borsnak, hogy nem tudja, mi lesz, ha a lány nem kerül elő és azon gondolkozik, hogy a közös kiskutyáikat, amiket Fanni a lakásukban hagyott, elviszi magával Franciaországba. Valamint arról is kérdezték, miért törölhette magát Fanni a Facebookról, ha egyáltalán ő tette ezt.

Szex Intim VV Fanni durva pornós fotókkal hirdeti magátForrás: beszamolok.com

"Sajnos még mindig nem kaptam tájékoztatást a rendőrségtől. Fanni egy ideje inaktív a Facebookon. De egyébként sem nagyon posztolt a közösségi oldalakra. Általában csak akkor lépett fel, amikor rendelt magának valami ruhát. Az az oldal, amit most töröltek szerintem nem az övé volt, de hogyha mégis, akkor valószínűleg a most kialakult helyzet miatt szüntették meg. Van a Facebooknak egy ilyen beállítása, hogyha egy felhasználóval történik valami, eltűnés, haláleset, akkor egy bizalmi személy felfüggesztheti a fiókot" - mondta Renátó.

"A hónap közepéig még Magyarországon vagyok, de utána vissza kell mennem dolgozni. Még nem tudom mi lesz a kutyákkal, erről még beszélnem kell Fanni szüleivel. Velem nőttek fel, de Fanni anyukája biztos elvállalná a gondozásukat, de nem biztos, hogy ez lenne nekik a legjobb. Őket mi ketten neveltük fel Fannival, és már így is elég szomorúak, hogy az egyik gazdájuk nincs itt. Még az is lehet magammal viszem őket Franciaországba. A legjobbat akarom nekik."