Emily Ratajkowski spagettiben és vörösborban fetreng: videó

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski -
vörösbor Emily Ratajkowski spagetti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az étellel játszik Emily Ratajkowski legújabb Instagram-videójában: vörösbort és spagettit keneget szét a testén. Ilyen akciót még nem láttunk tőle, úgy tűnik a pucérkodás már nem elég ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet. 

Sem az olaszok, sem a spagettikedvelők nem örülnek Emily Ratajkowski akciójának, a modell ugyanis szexinek szánt videójában megszentségteleníti a tésztát. A leginkább pucérkodásáról ismert modell kétségbeesetten próbálja magára felhívni a figyelmet, így aztán piát és kaját keneget testére irtó dögösen.

Emily Ratajkowski spagettiben és vörösborban fetrengett Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski

Emily a rövidke filmben tésztával dörzsöli a mellét, fetreng a spagettiben, egy ponton pedig még egy pohár vörösbort is magára locsol. Persze vannak, akik még így is megőrülnek a modellért, de sokan bírálják is őt, egy egyszerű kérdést feltéve: "Miért?" Senki nem tudja ugyanis, hogy ez az egész mire volt jó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.