Molnár Anikó édesapja szeptember elején távozott az élők sorából, a Nagy Ő egyből a segítségére sietett, hogy át tudjon kelni a túlvilágra. 

Szeptember elején vesztette el Molnár Anikó az édesapját, betegségén nem lehetett segíteni. Páros, tüdő- és szívtranszplantációval lehetett volna csak megmenteni, de kora miatt erre már nem volt lehetőség. Anikó fájdalmát rögtön megosztotta Facebook-oldalán, és édesapjának is segített, hogy át tudjon kelni a túlvilágra. 

Molnár Anikó átsegítette édesapját a túlvilágraForrás: FEM3

"Amikor apu elment, rögtön felhívtam egy látó ismerősömet, hogy apu át tudjon kelni a túlvilágra, ami meg is történt. Annyit tudok róla, hogy teljesen nyugodt, és majd a leendő gyermekem mellett lesz az ő jelenléte erősen érezhető, az ő útjait fogja egyengetni" - árulta el a Borsnak Anikó. Hozzátette, éppen telefonált édesapjával, amikor tábozott.  "Még fel sem fogtam az egészet, pedig már jó pár hete, hogy apu elment. Az utolsó szava az volt: kislányom. Éppen telefonáltunk, amikor örökre lecsukta a szemét. Hatalmas mérföldkő ez az életemben, nem hiába mondják, hogy ilyenkor nő fel igazán az ember. Ez is egy tanulási folyamat, amely legalább közelebb hozott a testvéremhez" - árulta el Anikó.