Kiderült, Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén nem lesz tanú

"Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas " -
esküvő királyi család Vilmos herceg Harry herceg tanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorra derülnek ki a részletek Harry herceg és Meghan Markle közelgő esküvőjéről. Most azt is megtudtuk, hogy a nagy napon a hercegnek nem lesz tanúja. 

Ahogy azt már megírtuk, múlt héten vált hivatalossá, hogy Harry herceg eljegyezte a szerelmét, Meghan Markle-t. Mint kiderült, a leánykérés már november első felében megtörtént, ám a hivalatos bejelentéssel még vártak néhány hetet.

Az is kiderült, hogy az esküvőt jövő májusra tervezik, egy hónappal azután, hogy Katalin világra hozza harmadik csemetéjét. Azóta természetesen mindenki próbálja megtippelni az esküvő azon részleteit, amelyekről még nem esett szó.

Ugyan tanú nem lesz Harry esküvőjén, de a bátyja így is fontos szerepet tölt majd be a nagy napon Forrás: AFP/Justin Tallis

Most azonban újabb részlet szivárgott ki: Harrynek nem lesz tanúja a nagy napon. A királyi családban ugyanis nincs kifejezetten tanú az esküvőkön, helyette inkább úgy nevezett "supporter" látja el a tanúk feladatát, ami magyarul mentort, támogatót jelent. Harry esetében valószínűleg Vilmos lesz a kiválasztott személy.

Vilmos, - aki annak idején protokollt sértett, ugyanis a saját esküvőjén tanúnak nevezte Harryt - nagyon örül a testvére eljegyzésének, és teljes mellszélességgel támogatja a kapcsolatukat Meghannal - írta meg a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.