Autóbaleset sérültjein segítettek az Ázsia Expressz orvosai: videó!

Forrás: tv2 -
Karambol mentőorvos Ázsia Expressz Laosz baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes balesetbe csöppentek Laoszban az Ázsia Expressz orvosai. Szerencsére tudtak segíteni a sérülteknek. 

Az Ázsia Expressz orvosa, Varga Norbert vendégeskedett a FEM3 Caféban, aki elmesélte, milyen szörnyű karambolba csöppentek Laoszban: éppen a játékosok után mentek egy szerpentines úton, ahol egy kamion és egy teherautó összeütközött.

Az Ázsia Expressz orvos csapata nem csak a magyar sztároknak, hanem helyi sérülteknek is segítettek Forrás: tv2

"Éppen arra értünk oda, hogy az egyik sérültet két ember ölben viszi vérző fejjel, véres ruhával, az egyik lestoppolt kis autó platójára. Szóltam azonnal a többieknek, hogy álljunk meg, kivettem ugye az orvosi táskát, odamentem, magammal hívtam a tolmácsot, mert ugye a közös nyelv az annyira nem működött ott. És hát, megvizsgáltam a sérülteket, bekötöztem őket.(...)" - mesélte Norbert, aki fej- és mellkassérült embereket is ellátott a helyszínen.

Arról is szó esett, hogy az Ázsia Expressz során szinte minden este körbejárták a játékosokat, hogy mindenkit megvizsgáljanak, ugyanis orvosi szempontból veszéyeztetett körülmények között voltak, ezért a napi ellenőrzés indokolt és szükséges volt.

Kulcsár Edina sokszor befulladt az Ázsia Expressz alatt

Kulcsár Edina hatalmas megpróbáltatásokat élt át az Ázsia Expresszben, de számára nemcsak a körülmények miatt volt nehéz a verseny, hanem az egészségi állapota miatt is: a szépségkirálynő asztmás ugyanis, de a gyógyszerét eszébe sem jutott magával vinni...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.