Tragikus hírt közölt a rendőrség: meghalt VV Fanni

Forrás: RTL -
emberrablás meghalt VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete tűnt el saját lakásából a Való Világ egykori szereplője. Az örömlányként dolgozó VV Fanni szeretett kutyáit is magukra hagyta, így a körülmények kezdetektől fogva nagyon gyanúsak voltak.

A lány anyukája sokáig remélte, hogy Fanni életben van, és hamarosan jelentkezik, de az előkerülő bizonyítékok arra utaltak, hogy valami borzalmas dolog történt. A rendőrök egy férfit is őrizetbe vettek a lány eltűnése miatt, személyi szabadság megsértésével gyanúsítottak.

A Blikk úgy tudja, hogy Fanni édesanyját ma behívták a rendőrségre, és elmondták neki a rossz hírt: úgy tudják, a lánya meghalt. A testét ugyan még nem találták meg, de biztosak benne, hogy nincs életben. Fanni anyukája a lapnak meg is erősítette ezt, de hosszabban képtelen volt beszélni a történtekről.

A BRFK a lap megkeresésére azt válaszolta, hogy a lányt továbbra is eltűntként tartják számon.

VV Dennis is megszólalt exe, VV Fanni eltűnésével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-vv-dennis-is-megszolalt-vv-fanni-eltunesevel-kapcsolatban.htmlVV Fanni és Dennis a luxusbörtönben szerettek egymásba, majd a játék után még néhány hónapig kitartottak egymás mellett. Bár két éve nem tartják a kapcsolatot, a férfit mégis megviselte, ami exével történt. TV + SztárokOrigoVV Fanni ügye folytatódik, exe megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20171203-vv-fanni-ugye-folytatodik-exe-megszolalt-hogyan-tovabb.htmlVV Fanni néhány nappal ezelőtt tűnt el, családja pedig kétségbeesetten keresi őt. TV + Sztárok--Ruhák és bőröndök is eltűntek VV Fanni lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-ruhak-es-borondok-eltuntek-vv-fanni-lakasabol.htmlLapinformációk szerint több olyan dolog tűnt el a fiatal lány lakásából, amely arra utal, nem ő pakolt be magának. TV + Sztárok--Lakásából vihették el VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20171130-lakasabol-vihettek-el-vv-fanni.htmlMár tíz napja eltűntnek nyilvánították VV Fannit, akiről szerettei az ég világon semmit nem tudnak. Lapinformációk szerint egy németországi bordélyban tarthatják fogva, ugyanis egy német erotikus oldalon képeket találtak a lányról. TV + Sztárok--Az eltűnt VV Fanni édesanyja megszólalt: nem a lányával beszéltek telefonon az újságírókhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-vv-fanni-edesanyja-megszolalt-nem-a-lanya-hangja-volt-a-hangfelvetelen.htmlMár több mint egy hete tűnt el a VV Fanniként ismert lány, a családja kétségbeesetten keresi. A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy egy német bordélyház oldalán tűnt fel, és sikerült is beszélni a megadott telefonszámhoz tartozó illetővel, de Fanni édesanyja leszögezte, hogy az nem a lánya hangja volt. TV + Sztárok--Valószínűleg fogságban tartják VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20171129-valoszinuleg-fogsagban-tartjak-vv-fannit.htmlSzemélyi szabadság megsértésével vádolják azt a férfit, akit VV Fanni ügyében letartóztattak - írja a Blikk.TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.