Ingyen kapják a szerelmi vágyat fokozó gyógyszert egy ír falucska lakói, ugyanis már egy évtizede működik ott a Viagrát gyártó üzem. A helyiek azt állítják, hogy a levegő beszippantása elég ahhoz, hogy hasson a szer, és már a kutyák is merevedéssel járkálnak a faluban.

Az ír falucskában senkinek nem kell fizetnie a kék tablettáért, ami felfokozza a férfiak vágyát, ugyanis már 10 éve ingyen kapják: jár a levegővel. Azóta gyártják ugyanis a Corkban fekvő Ringaskiddy mellett a gyógyszert, és a helyiek szerint a levegőbe kerülnek a hatóanyagok, így egyetlen szippantás elég ahhoz, hogy a férfiaknak merevedése legyen.

Minden férfinak merevedése van a kis ír falucskábanForrás: Thinkstock

Állítólag még a kutyáknak is hatalmas merevedésük van a helyzet miatt, aminek a helyiek már nem örülnek. Debbie O'Grady szerint egy szippantás is elég a levegőből. Egy fuvallat, és már merev vagy. Évek óta ingyen kapjuk a szerelmi párlatot" – mondta. A gyár azonban tagad, szerintük ez nem más, csupán egy helyi mítosz. Fiona Toomey pszichiátriai nővér azonban úgy véli, hogy valóban nincs minden rendben a faluban. Ő öt év után tért vissza a településre és úgy véli, a gyár a kezdetekben szennyezhette meg a falu egész ivóvízkészletét, amikor még nem volt olyan szigorú az előírás és az ellenőrzés - írja a Metro.