Brutális kegyetlenség: rendszeresen erőszakolta barátnőjét a magyar sportoló (18+)

erőszak sportoló kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 26 éves győri sportoló ellen emelt vádat az ügyészség, miután többször megerőszakolta és rendszeresen verte barátnőjét.

A férfi tavaly januárban ismerkedett meg a sértettel, majd kapcsolatuk szorosabbá válásával egyre kevésbé engedte a nőnek, hogy rajta kívül másokkal is találkozzon. Míg a vádlottnak dolga volt, a nőt az édesanyjánál hagyta. Előfordult, hogy a férfi mások társaságban megütötte, megrángatta barátnőjét.

Az Ügyészség szerint tavaly ősszel a vádlott saját gyermekeit a lakásának egyik szobájába zárta, míg az étkezőben a barátnőjét bántalmazta, és azt követelte tőle, hogy beszéljen korábbi kapcsolatairól. Eközben a sértettet rugdosta, ököllel ütötte, a fejét a hűtőbe verte. Berángatta őt a fürdőbe és megalázás céljából egyfajta szexuális cselekményt hajtott rajta végre. A bántalmazás ezután fojtogatással és fenyegetéssel folytatódott.

Brutális, amit tett a férfi Forrás: Shutterstock

Később a férfi azért bántalmazta a barátnőjét, mert a nő hívást fogadott egy ismerősétől. A bántalmazás során, amely öt órán át tartott, egy eszközzel újabb szexuális erőszakot is véghezvitt a vádlott a sértetten. A nő 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el, a számtalan zúzódás miatt vérrögök keletkeztek az ereiben.

A férfi 12 évig terjedő börtönbüntetést kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.