Állítják: Kossuth-díjat kap a leszbikus színésznő

viaszbaba színésznő könyv leszbikus Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolgokat állít a ViaszBaba szerzője, Krencsey Hella a közösségi oldalán. 

Tavaly nyáron derült ki, hogy egy ünnepelt magyar színésznőnek családja és gyermeke mellett titkos leszbikus kapcsolata volt. A szerető kitálalt, és könyvet is ígért a történetről, ami már meg is jelent.

A ViaszBaba tartalmára nagyon sokan kíváncsiak, éppen ezért a leszbikus színésznő és a csapata minden erejével azon dolgozik, hogy meggátolja a könyv gyors terjedését. A volt szerető azonban újabb információval szolgált a követőinek, amin sokan ledöbbentek:

"Lelkemet egy Kossuth-díjért! " - mondta a SzínészNŐ, mikor pár éve arról kérdeztem, mire vágyik a legjobban a világon. Meg is kapja hamarosan; a díjat elintèzik neki, mert ez közös érdeke a közèleti botrányokba jelenleg belebukott, ám gyáva bűnösökkel még túlzsúfolt, fővárosi színháznak & a SzínészNŐnek, aki a lelkét már hiába is árulná...A Kossuth-díjra emberileg nem illene méltónak lenni?!"

Megszólalt a szakításról Dancs Annamari édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ezt-gondolja-lanya-valasa-kapcsan-dancs-arpad.htmlDancs Annamari édesapja megszólalt lánya, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté szakításáról.TV + SztárokOrigoBaukó Éva már nyolc évvel ezelőtt is elmondta, hogy Havas zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20171206-bauko-eva-mar-nyolc-evvel-ezelott-is-elmondta-hogy-havas-zaklatta.htmlBaukó Éva élő videóban jelentkezett be a Facebookon, hogy rajongói kérdezhessenek tőle a Havas-ügyről. Úgy gondolta, hogy a történtek után meg kell szólalnia.TV + SztárokOrigoKígyók támadták rá Lukács Miki férfiasságára - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-kigyok-tamadtak-ra-lukacs-miki-ferfiassagara-video.htmlKegyetlen bátorságpróbán vettek részt a Celeb vagyok, ments ki innen sztárjai legutóbb: Klaudiának, Rozinának és Mikikének mindenféle csúszómászóval kellett szembenéznie. TV + Sztárok--Kígyók támadták rá Lukács Miki férfiasságára - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-kigyok-tamadtak-ra-lukacs-miki-ferfiassagara-video.htmlKegyetlen bátorságpróbán vettek részt a Celeb vagyok, ments ki innen sztárjai legutóbb: Klaudiának, Rozinának és Mikikének mindenféle csúszómászóval kellett szembenéznie. TV + Sztárok--A Dorko idén is összefogta a hírességekethttp://www.life.hu/sztarok/20171206-a-dorko-iden-is-osszefogta-a-hiressegeket.htmlRobbanásszerűen lepték el idén is a magyar márka Loyalty is Royalty kampányfotói a Social Media oldalakat. A Dorko újra összekovácsolta hazánk hírességeit, művészeit, előadóit és sportolóit. TV + Sztárok--Havas Henrik felfüggesztésével kapcsolatban megszólalt az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-havas-henrik-felfuggesztesevel-kapcsolatban-megszolalt-az-atv.htmlHavas Henriket szexuális zaklatással vádolja Baukó Éva, felröppentek olyan hírek, miszerint ezért az ATV belső vizsgálatot indított, hiszen Havas ott dolgozik. A csatorna megszólalt az üggyel kapcsolatban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.