Tovább folyik a nyomozás VV Fanni halálának ügyében, egyre több jel mutat arra, hogy az egykori villalakó gyilkosság áldozata lett.

A TV2 Mokka című műsorában ezúttal a Bors főszerkesztő-helyettese, Takács Gabriella volt a vendég, aki beszámolt arról, mit tud a nyomozás részleteirőlés milyen információkat sikerült begyűjteniük VV Fanni ismerőseitől. Elárulta, az is, milyen jelek utalhatnak arra, hogy a lány halott.

„Állítólag abban az autóban, amiben elvitték Fannit, találtak olyan eszközöket, amely arra utalt, hogy ez az ember, aki odament, azért ment, hogy meggyilkolja a lányt. DNS után is kutatott a rendőrség. A kamerafelvétel is azt mutatja, hogy eszméletlen volt a test, amit levitt a házból, ahol Fanni albérlete volt." – mondta Takács Gabriella, majd elmesélte, mit sikerült megtudniuk VV Fanni barátaitól. „Azt mondták, hogy az utóbbi időben olyan emberek jelentek meg Fanni környezetében, ami miatt borítékolható volt, hogy valami negatív dolog fog történni, ha nem is ennyire tragikus.... Mi azt feltétezzük, hogy valamilyen zsarolásos ügybe keveredett talán. Ezért kellett meghalnia."