Megszólalt az elhunyt VV Fani exe: "Mi lesz azokkal, akik ezt tették?"

Forrás:Life.hu -
VV Dennis meghalt VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni családja és a lány barátai is teljesen összetörtek, miután kiderült, hogy a lány elhunyt. Fanni édesanyja után most az exe, a szintén a ValóVilágban ismertté vált Dennis is megszólalt.

A Blikknek árulta el VV Dennis, hogy mit érzett akkor, amikor kiderült, egykori kedvese elhunyt.

"Nem tudtam aludni éjszaka. Nem gondoltam volna, hogy ilyen érzéseket hoz majd elő belőlem ez az egész. Sajnos, amikor kijöttünk a villából, akkor mind elengedtük egymás kezét, ezt nem szabadott volna... Engem az érdekelne, hogy mi lesz most. Mi lesz azokkal, akik ezt tették?" - nyilatkozta a lapnak a megtört Dennis.

VV Fanni és VV Dennis a Balaton Soundon 2015-ben Forrás:Life.hu

A két hete eltűnt VV Fanni édesanyjával hétfőn közölte a rendőrség, hogy lánya nagy valószínűséggel már nem él. A lány holttestét még nem találták meg, a legfrissebb információk szerint gyilkosai a Dunába dobhatták.

Katus Attila meztelen télapóként köszöntötte rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20171206-katus-attila-meztelen-telapokent-koszontotte-rajongoit.htmlKatus Attila egy 10 évvel ezelőtti fotóval köszöntötte követőit, amit a vendégei halásztak róla elő. A fitneszguru maga is nagyon viccesnek találta a képet, így úgy döntött, hogy a rajongóit is megnvetteti Mikulás alkalmából.TV + Sztárok--Állítják: az Oltári csajok két sztárja egy párt alkot: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171205-allitolag-az-oltari-csajok-ket-sztarja-egy-part-alkot.htmlRitka gyöngyszemnek lehettek szem és fültanúi azok, akik nézték az RTL Klub Reggeli című műsorát, amelyben fény derült az Oltári csajok két sztárjának esetleges kapcsolatára. TV + SztárokOrigoEzért nem szerepel Kiszel Tünde naptárában Donatella: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171205-ezert-nem-szerepel-kiszel-tunde-lanya-nem-szerepel-a-2018-as-naptarban.htmlKiszel Tünde 2018-as naptára elkészült, erről mesélt nemrég a Mokkában. Illetve arról is, hogy Donatellát már miért nem láthatjuk a képeken. TV + SztárokOrigoVége Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté házasságának.http://www.life.hu/sztarok/20171205-vege-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate-hazassaganak-egy-ev-utan.htmlA szakítás tényét mindketten megerősítették. TV + SztárokOrigoVérző fej, kék-zöld foltok: elképesztő fotó jelent meg Majkárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-verzo-fej-kek-zold-foltok-elkepeszto-foto-jelent-meg-majkarol.htmlIgazi sztárparádé várható a Valami Amerika 3-ban, Majka, Curtis és Pásztor Anna is feltűnik majd benne. TV + Sztárok--13-14 évesen veszítette el a szüzességét Cicciolina http://www.life.hu/sztarok/20171205-szuzessege-elveszteserol-meselt-cicciolina.htmlCicciolina a Celeb vagyok ments ki innen! egyik adásában mesélt a szüzessége elvesztéséről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.