Jean Todt nemrég egy párizsi eseményen tartott beszédet, ahol Michael Schumacherről is említést tett. 

A híres autóversenyző 2013. decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, melynek következtében komoly fejsérülést szenvedett. Állapotával kapcsolatban szinte teljes a hírzárlat, de annyi biztos, a családja nagyon hisz a hétszeres világbajnok gyógyulásában. 

Egykori főnöke még mindig hisz a pilóta gyógyulásábanForrás: AFP/Thierry Dachelet

A pilóta egykori főnöke, Jean Todt, a Scuderia Ferrari Formula–1-es csapat korábbi vezetője a FIA ünnepségén mondott beszédet, amelyben Michael Schumacherről is említést tett. Elárulta, hogy nagyon sajnálja, amiért a pilóta nem lehetett ott mellette, de bizakodik az állapotával kapcsolatban, mert még mindig harcol azért, hogy legyőzze azokat a sérüléseket, amik miatt nem tud járni. 

"Mindenkinek hiányzik Michael, de köztünk van és még mindig harcol" - mondta Todt. "Michael nagyon különleges, nagyon fontos alakja a motorsportoknak. Különleges számomra is, a barátom"- írta meg a DailyStar

Schumacher lánya döbbenetesen hasonlít az édesapjára: fotó!
Schumacher gyermekei sem kerülik a veszélyes sportokat: a 18 éves Mick maga is az autóversenyzést választotta, míg a 20 éves lánya, Gina, a westernlovaglásban teljesíti be az álmait. A lovasportot űző lányról számtalan fotó készült, amelyeken jól látszik, hogy az alma nem esett messze a fájától: fotó!