Tupac Shakur volt barátnője el szeretne adni egy fotót, melyen a híres rapper pénisze látható. Átszámítva csaknem 2 millió forintért bárki megveheti.

Tupac Shakur minden idők egyik legismertebb rappere volt, és már több mint 20 éve halott. A rajongók számára így minden ereklyéje, használati tárgya értékes, ahogy a róla készült soha nem látott fotók is. Arra viszont valószínűleg senki nem gondolt, hogy egyszer Tupac hímtagja kerül majd eladásra, ráadásul a rapper egy volt barátnője által. 

Eladó egy kép Tupac Shakur péniszérőlForrás: Getty Images/Tim Mosenfelder

A nő egy fotót bocsát áruba, melyen Tupac pénisze látható. A kép egy házibuliban készült, állítólag a rapper sosem volt túl szégyenlős, nem számított különleges pillanatnak, hogy elővette a hímtagját, viszont ez az egyetlen fotó a testrészről. 7500 dollárért, vagyis csaknem 2 millió forintért szeretné eladni az ex, de ha a kívánt összeget senki nem ajánlja fel, akkor a legtöbbet ígérőé lesz a fotó - írja a TMZ.

Árulják a meggyilkolt amerikai rapper házát
Nem csupán a rappet kedvelők számára lehet mesés kincs ez az ingatlan..Tupac Shakur Los Angelesi házát jelenleg 2,6 millió dollárért árulják, ez volt az utolsó otthona. Ám, van benne némi csavar; vajon ki az, aki el akarja adni? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!