Fergie őszintén vallott a drogfüggőségéről

Forrás: AFP -
hallucináció énekesnő drogfüggőség Fergie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete legpokolibb időszakáról mesélt Fergie: így emlékszik vissza a drogfüggőségére. 

A 42 éves énekesnő sokáig küzdött MDMA/Ecstasy függőséggel, amely súlyos mellékhatásokat produkált. Fergie egy friss interjúban elárulta, hogy napi szinten gyötörték hallucinációk, és a demencia jelei is megjelentek a sztárnál.

Bevallotta, hogy sokszor voltak paranoid rohamai is, és ilyenkor attól rettegett, hogy az FBI vagy a CIA nyomoz utána.

Fergie őszintén mesélt a függőségéről Forrás: AFP

Az Ecstasy egyébként könnyen függőséget tud okozni, hiszen a szer hatása alatt az embernek megnő az önbizalma, határozottabb, magabiztosabb lesz. Felerősödnek a pozitív érzelmek, indokolatlan szeretet és empátia alakulhat ki a világ iránt. A gátlások felszabadulásának köszönhető az illető úgy érezheti, hogy csúcsformában van, erre az érzésre pedig a hétköznapokban is sokan vágynak, így az arra hajlamos emberek hamar függővé válhatnak.

Fergie ma már egy felelősségteljes és boldog családanya, aki maga mögött hagyta a sötét múltat, kigyógyult a függőségéből, és elmondása szerint nagyon sokat tanult belőle:

"A kábítószerezés eleinte nagyon viccesnek tűnt. Egészen addig, míg nem lettem függő. De tudjátok mit? Nem bánom, hogy így alakult. Mert ha mindez nem történt volna meg, most nem lennék olyan erős, és nem lenne ilyen szilárd hitem sem." - írta meg az InStyle.

Sztárok, akik a legkülönbözőbb függőségekkel harcoltak meg

Gyógyszerek, kokain, alkohol... Ezek a hírességek végigmentek a függőségek széles palettáján. És a történeteiket olvasva, kész csoda, hogy még életben vannak.

Ezért nem jelent meg lánya esküvőjén Gálvölgyi János http://www.life.hu/drlife/20171207-galvolgyi-janos-nem-jelent-meg-a-lanya-eskuvojen.htmlElképesztő történetet mesélt el nemrég Gálvölgyi János lánya. Kiderült, hogy a színművész nem vett részt Dorka harmadik esküvőjén, és azt is elárulta, hogy miért nem. Dr. LifeOrigoPallavicini Zita mesélt: majdnem belehalt a szülésbehttp://www.life.hu/drlife/20171207-pallavicini-zita-majdnem-belehalt-a-szulesbe.htmlDöbbenetes dolgokat mesélt el az életéről Pallavicini Zita. Többek között az is kiderült, hogy majdnem belehalt a szülésbe. Dr. LifeOrigoAz Instagram sztárja lett a lány, aki vörös folttal az arcán születetthttp://www.life.hu/drlife/20171206-az-instagram-sztarja-lett-a-lany-aki-voros-folttal-az-arcan-szuletett.htmlSzületése óta egy tűzfolt található Sarah Taylor arcát, ám a lány nem rejtegeti aprócska szépséghibáját, Instagramján arra próbálja meg ösztönözni az embereket, hogy fogadjuk el önmagunkat. Dr. LifeOrigoKórházba vitték John Mayerthttp://www.life.hu/drlife/20171206-korhazba-vittek-john-mayer-enekest.htmlKórházba vitték John Mayer amerikai énekest, akin vakbélműtétet hajtottak végre az orvosok. Dr. Life--Geszti Péter 18 évesen majdnem megvakulthttp://www.life.hu/drlife/20171205-geszti-peter-18-evesen-majdnem-megvakult.htmlGeszti Péter szokásától eltérően ezúttal a problémáiról is beszélt a Lakástalkshow vendégeként. A dalszövegíró elmondta, hogy 18 évesen majdnem megvakult. Dr. Life--Megbetegedett Berki Natasa Zelykehttp://www.life.hu/drlife/20171205-megbetegedett-berki-natasa-zelyke-nati.htmlMegbetegedett Berki Nati - számolt be erről a hírről Hódi Pamela az Instagram oldalán. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.