Addig-addig nyomult Pintér Tibor Tóth Andira, hogy a két szék közül a pad alé esett. A fiatal énekesnő is elutasította, és barátnője sem kér belőle a továbbiakban. 

Szakított Pintér Tiborral barátnője, Friderika, tudta meg a Blikk. A lány annyira kiakadt azon, hogy a jelenleg Dél-Afrikában tartózkodó színész meg akarja hódítani a Celeb vagyok, ments ki innen! másik versenyzőjét, Tóth Andit, hogy távollétében kitette Tenya szűrét.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nyáron, a Nemzeti Lovasszínház egyik debreceni előadásán ismerkedtek össze. Friderika Hajdúnánáson él, de amint elkezdtek ismerkedni, egyre többet járt Budapesten, nagyon oda volt Tiborért. Bízott benne, így amikor az utazás előtt megjelent az újságban, hogy Tenyának tetszik Tóth Andi, úgy gondolta, ez csak a show része. Aztán ahogy követte a műsort, egyre egyértelműbbé vált számára, a színész valóban érdeklődik a fiatal énekesnő iránt. Friderika nagyon megbántódott, és kijelentette, véget vet a kapcsolatnak. Néhány napja a Facebook-oldalán is átállította a kapcsolati státuszát egyedülállóra" – árulta el a pár egyik ismerőse a lapnak, és hozzátette, a lány a múlt hét vége óta folyamatosan csalódásról és megcsalásról szóló mondatokat posztol az oldalára.

Minderről azonban Pintér Tibor egyelőre még nem tud, hiszen az RTL Klub valóságshow-jába semmilyen külső információ nem juthat be, de amikor hazajön, szembesülnie kell tettei következményeivel.