Ha nem lenne elég Pécsi Ildikónak az állandó pereskedéssel járó folyamatos idegeskedés, nemrég egy újabb csapás érte: meghalt a barátnője. 

Pécsi Ildikó nagyon nehéz időket él, hiszen az évek óta tartó csatározása menyével még nem ért véget, most pedig a gyásszal is meg kell birkóznia. A művésznő egy fontos embert veszített el, halálhíre éppen a találkozásuk előtt érkezett. Pécsi Ildikó egy jó barátnőjétől búcsúzik, egyelőre nem tudta feldolgozni a szomorú hírt. 

Pécsi Ildikónak meghalt a barátnőjeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Meghalt egy barátnőm. Rendkívül jó ember volt. Tudtam, hogy beteg, de reménykedtem, hogy felépül. Azelőtt érkezett a halálhíre, hogy két napra rá találkoztunk volna. Ez most nagyon megviselt, és egyelőre képtelen vagyok feldolgozni a hírt. Csak az az egy vigasztal, hogy az otthonában, álmában érte a halál" - mondta a Blikk Rúzsnak Pécsi Ildikó.

Megdöbbentő szavak! Először szólalt meg Pécsi Ildikó megtagadott unokája


Pécsi Ildikó unokája, ifj. Szűcs Csaba először mesélt kapcsolatukról. Azt mondja, nincs benne rossz érzés, nem neheztel, noha három-négy éve nem találkozott nagymamájával. Olvasd el, mit mondott az unoka Pécsi Ildikóról.