Ezt gondolja Puzsér Róbert Havas Henrik és Baukó Éva ügyéről

Forrás: Viasat3 -
Havas Henrik Puzsér Róbert szexuális zaklatás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert egy hosszú írásban fejtette ki a véleményét Baukó Éva és Havas Henrik ügyéről. 

Napok óta Baukó Éva és Havas Henrik ügye mindenhol a téma, ugyanis az egykori villalakó szerint a híres újságíró zaklatta őt. Éva azt is elmondta, hogy a traumák hatására lett alkoholista, és ekkor jelentkezett a pánikbetegsége is. Havas tagadja a vádakat, ahogy azt is, hogy a szexi szépség egyáltalán valaha az asszisztense lett volna. És állítja, hogy Éva csupán egyszerű sablonszövegekkel támadja őt.

Éva azonban továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Havas Henrik hazudik, sőt, elmondása szerint tanúi is vannak, akik bizonyítani tudják az igazát. Most pedig Puzsér Róbert is megszólalt a témában, és mindenki számára egyértelművé tette a véleményét:

Puzsér Róbert nem tartotta magában a véleményét Forrás: Viasat3

(...) "Baukó Éva Sárosdi Lillával ellentétben nem húsz év múltán kezdett leszámolásba, hanem már évekkel ezelőtt a nyilvánossághoz fordult, s nem pusztán szexuális ajánlattételről számolt be, hanem a közvetlen főnöke zaklatta – állítja ezt az érintett. Amikor nem engedett a zaklatásnak, Havas Henrik kirúgta az állásából. Vessük össze ezt Sárosdi Lilla történetével Marton László visszataszító módon előadott ajánlattételéről: az egyik egy munkahelyi zaklatás - a másik egy elmaradt nemi erőszak."

"Marton Lászlót megnyúzták, kicsontozták, kizsigerelték, és eltávolították a nyilvánosságból – hiszen rá vallott egy „áldozat". Most, hogy az „áldozat" nem a nagy méltóságú genderelit tagja, most, hogy nincs befolyása és kapcsolatrendszere a balliberális világban, most, hogy az „áldozat" egy valóságshow-hős, egy alkoholproblémás, ordenáré trashceleb, hirtelen eloszlik a női szolidaritás: nincs több #hiszünkneked, se #bátorvagy, nincs több pink testvériség.(...)"

"Sejtelmem sincs, hogy Havas Henrik nemtelen megtorlás áldozata-e, vagy pedig zaklató. Nem tudom eldönteni – de legalább nem is dolgom. Az viszont az első perctől kezdve nyilvánvaló volt, hogy a „metoo" névre keresztelt boszorkányüldözés előbb-utóbb ártatlan embereket is elér, amilyen Louis CK és Szikora János, emellett pedig valódi zaklatók és erőszaktevők is a máglyán végzik majd – Joseph McCarthy szenátor sem dolgozott ennél hatékonyabban az Amerika-ellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottság élén. Nyilvánvaló, hogy egyedi ügyekben a közvélemény és a sajtó nem alkalmas rá, hogy igazságot tegyen, és végképp nem alkalmas rá, hogy igazságot szolgáltasson – de ha már elkezdték, legalább ne fordítsák el a fejüket! Annál rosszabb precedens ugyanis a világon nincs, mint hogy kiáll egy Sárosdi Lilla, és mi őrjöngünk – kiáll egy Baukó Éva, és mi lapítunk." - írta meg az mno.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.