Bódi Sylvi a szörfdeszkán pucsított: fotó

Forrás: Instagram -
Bódi Sylvi pucsítás szörf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi még a szörfdeszkán sem tudja elfelejteni a szexizést.

A vérében van az egykori palymate-nek a szexizés, ugyanis még a szördeszkán is erotikus képet fest.

Legutóbbi fotóján egy neonsárga bikiniben látható, ahogy éppen egy hullámot lovagolt meg. Nehéz volt észrevenni a fantasztikus tájat, mivel Sylvi feneke mindenről elvonja a figyelmet.

Anger Zsolt beszólt a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor készítőinek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-anger-zsolt-beszolt-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musor-keszitoinek-video.htmlAnger Zsolt kiborult a napokig tartó eső miatt és keményen elmondta véleményét a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor készítőinek. TV + Sztárok--Radics Gigi nagyobb mellekre vágyik, vajon kés alá fekszik?http://www.life.hu/sztarok/20171209-radics-gigi-nagyobb-mellekre-vagyik.htmlRadics Gigi az ország egyik legszebb és legjobb hangú énekesnője, aki most elárulta, mit változtatna meg magán. TV + SztárokOrigoRihannát eljegyezték? Árulkodó fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20171209-rihannat-eljegyeztek-arulkodo-fotot-posztolt.htmlRihanna lebukott, ugyanis egy hatalmas gyémánt csillog az ujján. Vajon eljegyezték? TV + SztárokOrigoVV Fanni gyilkosáról egy ismert énekesnő is nyilatkozott: rossz érzése volthttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosarol-egy-ismert-enekesno-is-nyilatkozott.htmlVV Fanni meggyilkolásával egy férfit gyanúsítanak, aki állítólag szerelmi viszonyban volt a lánnyal, akit szerelemféltésből ölhetett meg. A gyanúsított egykori barátnője is megszólalt. Szerinte a férfi nem lehet bűnös. Ám az ex unokatstvére, aki nem mellesleg egy híres énekesnő, másképp gondolja...TV + SztárokKovács Dóri átlátszó felsőben jelent meg a Comet gálán: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171208-kovacs-dori-atlatszo-felsoben-jelent-meg-a-comet-galan-foto.htmlElkezdődött az idei Comet gála, ahol hazánk hírességei is tiszteletüket tették. Kovács Dóra, az egykori Éjjel-Nappal Budapest szereplő egy igen merész összeállítást választott a jeles eseményre. TrendOrigoVV Fanni gyilkosa bűntársról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosa-szerint-buntarsa-is-volt.htmlVV Fanni november 20-án tűnt el, mára pedig szinte biztos, hogy már nincs életben. Halálával egy férfit, B.Lászlót gyanúsítanak, akit szerelmi szálak fűztek az áldozathoz. Az állítólagos gyilkos előzetes letartóztatásban van, folyamatosan kihallgatják. Bár tettét nem ismerte be, a bűnrészességet magára vállalta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.