Radics Gigi extrém ruhába bújt: videó

extrém videó Radics Gigi Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi mindig meglepi közönségét, ha a kinézetéről van szó, ezt az X-Faktorban hétről-hétre láthattuk. Az idei Cometen is alaposan kitett magáért.

Ezernyi apró kristály borította Gigi testét, de még combig érő csizmája is csillogott a kövektől. Kétségtelenül ő volt a legfeltűnőbb jelenség a vörös szőnyegen.

A Life.hu riporterének elárulta, hogy nem bánja, amiért nem jelölték az idei Cometen, reméli majd jövőre ő is ír olyan dalt, ami érdekes lesz a szakma számára.

Ada melltartóban pózolt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171209-ada-melltartoban-pozolt-foto.htmlAda is hangolódik a karácsonyra, méghozzá ultraszexi módon.TrendOrigoRenée Zellweger a szereposztó díványnak köszönhető Oscar-díját?http://www.life.hu/sztarok/20171209-renee-zellweger-a-szereposzto-divanynak-koszonheto-oscar-dijat.htmlHarvey Weinsein zaklatási botrányától hangos a világsajtó. Számos színésznő és producer tett már vallomást azzal kapcsolatban, hogy a neves filmes mogul zaklatta őt szexuálisan. Ezúttal Renée Zellweger keveredett botrányba, ám most ő jöhet ki rosszul ebből a történetből. TV + SztárokOrigoPallavicini Zita sírva, imádkozva készíttetett magának tetoválást: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-pallavicini-zita-sirva-imadkozva-keszittetett-maganak-tetovalast-video.htmlAz Ázsia Expressz című műsorban tetoválást készíttetett a grófnő, közben pedig sírt és imádkozott.TV + SztárokOrigoDustin Hoffmant egy újabb nő, Kathryn Rossetter vádolja zaklatássalhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-dustin-hoffmant-egy-ujabb-no-vadolja-zaklatassal.htmlA zaklatási botrányokból mostanában szinte minden napra jut egy akár hazánkról, akár a nagyvilágról beszélünk. Ezúttal ismét Dustin Hoffman a főszereplő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.