Renée Zellweger a szereposztó díványnak köszönhető Oscar-díját?

Reneé Zellweger Oscar-díj Harvey Weinstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harvey Weinsein zaklatási botrányától hangos a világsajtó. Számos színésznő és producer tett már vallomást azzal kapcsolatban, hogy a neves filmes mogul zaklatta őt szexuálisan. Ezúttal Renée Zellweger keveredett botrányba, ám most ő jöhet ki rosszul ebből a történetből.

Egy bírósági tárgyaláson merült fel Zellweger neve, ugyanis több nő állította, hogy szexuális szolgáltatásért cserébe a producer szamkai előrejutást ajánlott fel többek között a Bridget Jones filmek sztárjának is.

Renée Zellweger, Bridget Jones Forrás: UIP-Duna Film

A színésznő tagadja, hogy ez így történt volna:

„Harvey egy sz*r ember, ha azt állítja, hogy igen".

Ám sok a furcsa véletlen a történetben, ugyanis azok a nők, akiket zaklatott, sorra megszakították vele a kapcsolatot, Renée-t kivéve, aki viszont folyamatosan kapta tőle a szerepeket. Ha kiderül, hogy Zellweger szexuális szolgáltatásért cserébe jutott előrébb, még az Oscar-díját is így kaphatta - írta meg a People.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.