Távozik a TV2-től Ábel Anita: ezért hagyja ott a csatornát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
TV2 távozás Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita csaknem két éve igazolt át a TV2-höz, de most úgy döntött, távozik a csatornától. A műsorvezető elárulta, miért nem marad. 

Ábel Anita 15 évnyi RTL-es szereplés után döntött úgy 2016 februárjában, hogy a TV2-höz igazol. A műsorvezető rengeteg feladatot kapott az elmúlt években a csatornától, most mégis távozik, illetve nem hosszabbítja meg a szerződését. A TV2 marasztalta volna, de Anita kitartott elhatározása mellett, és azt is elárulta, hogy miért.

Ábel Anita nem hosszabbított szerződést a TV2-vel Fotó: Polyák Attila - Origo

a Sztárban Sztár +1 kicsi a jelenleg előre látható utolsó feladatom a TV2-nél,

Blikknek

Új kapcsolata van Hujber Feri feleségének, Cynthiának: a színész szerint megérdemlihttp://www.life.hu/sztarok/20171209-uj-kapcsolata-van-hujber-feri-felesegenek-cynthianak.htmlHujber Ferenc és feleségének kapcsolata sosem volt felhőtlen, végül ők is belátták, hogy nem működik. Eldöntötték, hogy különválnak, és mindketten máshol keresik a boldogságot, amit Cynthia már meg is talált: új párja van, és erről a színész is tud. TV + SztárokOrigoVV Fanni gyilkosáról egy ismert énekesnő is nyilatkozott: rossz érzése volthttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosarol-egy-ismert-enekesno-is-nyilatkozott.htmlVV Fanni meggyilkolásával egy férfit gyanúsítanak, aki állítólag szerelmi viszonyban volt a lánnyal, akit szerelemféltésből ölhetett meg. A gyanúsított egykori barátnője is megszólalt. Szerinte a férfi nem lehet bűnös. Ám az ex unokatstvére, aki nem mellesleg egy híres énekesnő, másképp gondolja...TV + SztárokOrigoKasza Tibi felesége gyerekkori képet posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-kasza-tibi-felesege-gyerekkori-kepet-posztolt-foto.htmlKasza Tibi felesége ezúttal egy sosem látott gyerekkori fotót posztolt közösségi oldalára: durcásan ül nagyszülei és testvérei társaságában. TV + SztárokOrigoFalusi Mariann fájdalmas vallomás tett: ezért nem lett gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20171209-falusi-mariannak-ezert-nem-lett-gyereke-vallomas.htmlFalusi Mariann egy fájdalmas trauma miatt döntött úgy, hogy nem vállal gyereket. TV + SztárokOrigoMegvannak az idei Comet gála győztesei - Istene Bence legyőzte Kasza Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20171209-megvannak-az-idei-comet-gala-gyoztesei.htmlDecember 8-án rendezték meg az idei év nagy díjátadó gáláját, a Comet-et. A sztárok hónapok óta kapmányoltak közösségi oldalaikon, hogy minél több szavazatot begyűjtve megnyerjék a különböző tematikákban kiosztásra kerülő díjakat. Az idei eseményen is megjelent a hazai celebvilág krémje: gyönyörű szettek és meglepő stílusok vonultak fel a vörös szőnyegen.TV + Sztárok--Serena Rigacci és Gulyás Roland, az X-Faktor két döntőse szerelmesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20171209-serena-rigacci-es-gulyas-roland-szerelmesek-egymasba.htmlSerena Rigacci és Gulyás Roland a műsor után egymásba szerettek, nem titkolják kapcsolatukat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.