Vasvári Vivien szája nagyon vastag lett: fotó

Forrás: Insatgram/Vasvári Vivien -
fotó Vasvári Vivien száj Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien szája feltűnően vastagabb, mint azelőtt. Tudjuk, hogy a luxusfeleségek nem vetik meg a szépészeti beavatkozásokat, lehet, hogy ez is annak az eredménye, és ha igen, akkor túlzás.

Vasvári Vivient az egész ország megismerhette, mivel a Feleségek luxuskivitelben című műsor egyik kulcsszereplője volt. A lobbanékony természetű szőkeségnek a szereplés hatására megszaporodtak a követői a közösségi oldalakon, Vivien pedig előszeretettel elégíti ki a rajongók vágyát, vagyis folyamatosan posztol. Legutóbbi videóján azonban nem igazán hasonlít önmagára.

Vasvári Vivien szája nem ilyen volt Forrás: Insatgram/Vasvári Vivien

Feltűnően megvastagodott ugyanis a szája, ami lehet a terhesség következménye, de akár szépészeti beavatkozásé is. Mint tudjuk, a luxusfeleségek nem vetik meg az ilyesmit, de ezzel Vivien egy kicsit túlzásba esett, már amennyiben tényleg egy szakembernek köszönheti új ajkait.

A Feleségek Luxuskivitelben Vivije 15 milliós esküvőt tervez

Luxus Vivi kezét megkérte a párja, Fecsó és már az esküvőt tervezik. A szőkeségnek vannak elképzelései, négy menyasszonyi ruhát szeretne, és sok gyémántot. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.