Végre fehér lesz a karácsony? Eláruljuk!

Forrás: MTI/Komka Péter -
karácsony szenteste havazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárás előrejelzésekből már kiderül, hogy lesz-e fehér karácsonyunk idén. Fogunk-e látni hópelyheket, amikor szenteste kicsomagoljuk az ajándékokat? Eláruljuk!

Azt kell, hogy mondjuk, hogy a fővárosi gyerekeknek idén is marad a "száraz" idő karácsonykor. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint, december 23-án még számíthatnak egy kis hószállingózásra a budapestiek, azonban december 24-én már csak felhős, de havazás nélküli időjárásra van kilátás. Hasonló időjárásra számíthatnak az Észak-Dunántúlon, Dél-Dunántúlon és a Balaton környékén élők is.

Várható időjárás Budapesten Forrás: Köpönyeg

A Miskolc környékén élők azonban örülhetnek, mert ott december 22-től folyamatos lehet havazásra számítani. Szánkózni persze ebben sem lehet majd, mert maximum 2 centiméternyi hóra van kilátás. Hasonló időjárásra számíthatnak Kelet-Magyarország és Dél-Magyarország lakói is.

Várható időjárás Miskolcon és környékén Forrás: Köpönyeg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.