Egy őzike besétált a közértbe vásárolni: videó

Aldi őz őzike Bambi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bambi eltévedt és besétált egy közértbe vásárolni. Ez nem egy új animációs film, ez a valóság.

Egy napja töltötte fel az Imgur egyik felhasználója azt a videót a netre, amin egy őzike sétál be egy ALDI-ba. A vevőkkel mit sem törődve, az eltévedt Bambi a hűtők, majd a sörök felé veszi az irányt. Az őzike nem volt riadt, és szerencsére a vásárlók is nyugodtan kezelték a helyzetet. Reméljük azért hamar sikerült visszatalálni az erdőbe.

A deer looking for beer in grocery store.

Mit tennél hasonló helyzetben?

Meghan Markle: nem félt megmutatni, milyen csinos!http://www.life.hu/sztarok/20171128-meghan-markle-szexi-fotokon.htmlNem is gondolnád, hogy Harry herceg jövendő feleségéről milyen képek születtek korábban! TV + Sztárok--Ashley Alexiss, a plus size modell, akiért rajong a világhttp://www.life.hu/trend/20171126-ashley-alexiss-o-az-uj-szexi-plus-size-modell.htmlAz elmúlt években, ha valakitől azt kérték, hogy nevezzen meg egyetlen plus size modellt, általában azonnal rávágta, Ashley Graham nevét. Ám most egy teljesen új, nagyon szexi konkurenciája akadt" Trend--Serena Rigacci korai fellépéseit még tuti nem láttad!http://www.life.hu/sztarok/20171126-igy-enekelt-kislanykent-serena-rigacci.htmlMár hétévesen is indult tehetségkutatóban Serena Rigacci, akinek korai felvételein, mi is ledöbbentünk. TV + SztárokOrigoNádai Anikó nagyon cuki képet posztolt a fiárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-juj-de-cuki-nadai-aniko-kisfiu.htmlA nap egyik legcukibb fotóját Nádai Anikónak köszönhetjük. Nézzétek csak! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBejelentették: jövőre is lesz X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-2018-ban-is-lesz-x-faktor.htmlNagyon nem lepődtünk meg, amikor az RTL bejelentette, hogy 2018-ban is lesz X-Faktor. Mondjuk a részleteket. TV + SztárokOrigoBejelentették: Eljegyezte kedvesét Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20171125-hivatalos-harry-herceg-eljegyezte-kedveset.htmlHivatalosan is bejelentette eljegyzést II. Erzsébet unokája, Károly herceg és a néhai Diana hercegnő kisebbik fia. Harry herceg választottja az amerikai színésznő Meghan Markle. A friss menyasszony, a következő évadtól már nem szerepel abban a sikeres sorozatban sem, amelynek eddig a főszereplője volt. Meghan már készül az új életére az Egyesült Királyságban. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.