Rose McGowan keményen beszólt Alyssa Milanónak közösségi oldalán

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
#MeToo Alyssa Milano Rose McGowan botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harvey Weinstein zaklatási botránya miatt veszett össze a Bűbájos boszorkák két sztárja, Alyssa Milanos é Rose MGowan. 

"Hánynom kell tőled!"

- ezt írta Twitter oldalára Rose McGowan, amikor arról értesült, hogy Alyssa jó kapcsolatot ápol Harvey Weistein volt feleségével, aki akkor hagyta el a producert, amikor nyilvánosságra kerültek a zaklatási ügyek.

Rose McGowan nyilvánosan szólt be Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Állítólag a feleség mindent tudott arról, mit művelt férje a színésznőkkel, sőt szemet is hunyt felette, ugyanis ő is profitált annak tetteiből. Állítólag Weinstein megzsarolta a színésznőket, hogy ha nem viselik a felesége által kreált ruhakölteményeket, akkor ellehetetleníti őket. A pletykák szerint senki sem ismerte az asszony márkáját egészen addig, míg férjhez nem ment a neves filmes mogulhoz.

„Azt mondom, hogy Georgina Chapman vállalatát 100%-ból Weinstein pénzéből alapította. Senki sem tudta a divatvilágban, hogy ki ő, míg nem házasodott össze vele. Weinstein terrorizálta a nőket, hogy a felesége ruháit viseljék. Georgina nagyon jól tudta, hogy ki és mi ő és miért ment hozzá feleségül"- mondta Rose McGowan.

Egy orosz katona óriásira duzzasztotta karjait: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171210-egy-orosz-katona-oriasira-duzzasztotta-karjait-foto.htmlEgy 21 éves volt orosz katona elképesztő dolgot művelt magával: hatalmas karokat szeretett volna, egy vegyszer segítségével el is érte a célját. Szörnyen néz ki a férfi.Dr. LifeOrigoHujber Feri elmondta véleményét felesége új pasijárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-hujber-feri-elmondta-velemenyet-felesege-uj-parjarol.htmlHujber Feri és felesége, Cythia 14 év házasság után végleg különváltak. A színész már Kanadában, Cythi pedig egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot.TV + SztárokOrigoTakács Nikolas nem fizette be a számláját, kikapcsolták a szolgáltatásthttp://www.life.hu/sztarok/20171210-takacs-nikolas-nem-fizette-be-a-szamlajat-kikapcsoltak-a-szolgaltatast.htmlTakács Nikolas nem fizetett be egy internetszámlát, ami miatt kikapcsolták a szolgáltatást. Hiába fizet mindent rendszeresen, egyetlen botlás miatt nagy bosszúság érte, ennek hangot is adott közösségi oldalán.TV + SztárokEljárást indított Stohl András ellen a NAVhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-eljarast-inditott-stohl-andras-ellen-a-nav-mar-megoldodott-a-dolog.htmlStohl András többedmagával vezetett egy céget, ami ellen eljárást indított a NAV. TV + SztárokOrigoNánási Pál le akarja vetkőztetni Tatár Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20171210-nanasi-pal-le-akarja-vetkoztetni-tatar-csillat-egy-fotozas-erejeig.htmlNánási Pál az ország egyik legjobb fotósa, aki számtalan gyönyörű nőt fotózott már a nyuszis magazinban meztelenül. Egyetlen nő maradt csupán, akit még nem sikerült lencsevégre kapnia, ő pedig nem más, mint Tatár Csilla.TV + Sztárok--Palvin Barbi megmutatta új barátját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-palvin-barbi-megmutatta-uj-baratjat-foto.htmlPalvin Barbi egy cuki aranyos lány, aki nem mellesleg az ország egyik legismertebb nemzetközi modellje is. A közelmúltban azonban nem sikeres munkái, hanem sikeres hódításai miatt került a címlapokra. Ezúttal sem túl visszafogott fotót posztolt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.