Smink nélkül posztolt Drew Barrymore: fotó

Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com -
fotó smink nélkül Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drew Barrymore azon kevés hírességek közé tartozik, aki szívesen megmutatja magát kendőzetlenül is közösségi oldalain. Ezúttal smink nélküli fotót lőtt magáról és egy mentett kutyusról.

Egy cuki mentett kutyussal pózolt a gyönyörű színésznő, akin nem mellesleg semmi smink sem volt. Drew többször mutatta már meg magát a nyilvánosság előtt úgy, ahogy a hétköznapokban csak kevesen láthatják.

Követői mindig imádják ezen megmozdulásait, most is csodálattal kommenteltek a képhez.

Rose McGowan keményen beszólt Alyssa Milanónak közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-rose-mcgowan-kemenyen-beszolt-alyssa-milanonak-nyilvanosan.htmlHarvey Weinstein zaklatási botránya miatt veszett össze a Bűbájos boszorkák két sztárja, Alyssa Milanos é Rose MGowan. TV + Sztárok--Egy orosz katona óriásira duzzasztotta karjait: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171210-egy-orosz-katona-oriasira-duzzasztotta-karjait-foto.htmlEgy 21 éves volt orosz katona elképesztő dolgot művelt magával: hatalmas karokat szeretett volna, egy vegyszer segítségével el is érte a célját. Szörnyen néz ki a férfi.Dr. LifeOrigoHujber Feri elmondta véleményét felesége új pasijárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-hujber-feri-elmondta-velemenyet-felesege-uj-parjarol.htmlHujber Feri és felesége, Cythia 14 év házasság után végleg különváltak. A színész már Kanadában, Cythi pedig egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot.TV + SztárokOrigoCandies Wanepoel nyilvánosan szoptatta kisbabáját, kilátszott a melle: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-candies-wanepoel-nyilvanosan-szoptatta-kisbabajat-kilatszott-a-melle-foto.htmlA gyönyörű Victoria's Secret modell nyilvánosan szoptatta meg kisbabáját úgy, hogy közben kilátszott a melle teljesen.TV + SztárokOrigoNánási Pál le akarja vetkőztetni Tatár Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20171210-nanasi-pal-le-akarja-vetkoztetni-tatar-csillat-egy-fotozas-erejeig.htmlNánási Pál az ország egyik legjobb fotósa, aki számtalan gyönyörű nőt fotózott már a nyuszis magazinban meztelenül. Egyetlen nő maradt csupán, akit még nem sikerült lencsevégre kapnia, ő pedig nem más, mint Tatár Csilla.TV + Sztárok--Istenes Bence elárulta, milyen volt menyasszonyával, Csobot Adéllal műsor vezetni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-istenes-bence-elarulta-milyen-volt-menyasszonyaval-csobot-adellal-musor-vezetni-video.htmlIstenes Bence menyasszonyával, Csobot Adéllal együtt vezette az idei Comet gálát. A műsorvezető elárulta, milyen érzés volt kedvese mellett állni a színpadon.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.