Előkerült a hét hónapja eltűnt magyar tinilány, B. Dominika

Forrás: AFP/Philippe Desmazes -
tini eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megkönnyebbülhet B. Dominika családja. Hét hónap után végre előkerült a lányuk, aki május 26-án tűnt el.

Dominika május 26-án a nevelőszülei engedélyével utazott Budapestre a barátjáthoz. Vasárnap délre kellett volna otthon lennie, de nem érkezett meg. A lány hét hónapig nem adott magáról életjelet. Rengetegen keresték az interneten és több lap is megmutatta a fotóját, hátha felismeri valaki. Pár nappal ezelőtt szerencsére megkerült Dominika, a rendőrségi körözés alapján találták meg.

Megtalálták az eltűnt kislányt - Képünk illusztráció Forrás: AFP/Philippe Desmazes

"Hajnali négy órakor fogták el a rendőrök Ráckevén, majd bevitték a rendőr-kapitányságra. Jelenleg pedig már a nevelőszüleinél tartózkodik Kőszegen. Tudta, hogy keresik, de nem akar beszélni a történtekről. A lényeg, hogy épségben hazatért és nem esett bántódása" - mondta a Borsnak a lány egyik hozzátartozója. Dominika biztonságban volt, az elmúlt hónapokban egy fiúval Hollandiában volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.