Ezért nem láthatjuk a nyilvánosság előtt Meghan Markle-t

esküvő királyi család Meghan Markle nyilvánosság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a hír járja, hogy a következő hónapokban Meghan Markle nem mutatkozik a nyilvánosság előtt: jó oka van rá. 

November 27-e óta hivatalosan is jegyespár Harry herceg és Meghan Markle. Mint kiderült, a leánykérés már november elején megtörtént, csak a hivatalos bejelentéssel vártak néhány hetet.

Azt is megtudtuk, hogy az esküvőt jövő májusra tervezik, amelyen már Katalin is kényelmesen részt vehet, ugyanis az előzetes kalkulációk szerint áprilisban fogja világrahozni harmadik csemetéjét. Most pedig arról szólnak a hírek, hogy a következő hónapokban a 36 éves színésznőt nem láthatjuk majd nyilvánosság előtt.

Meghan Markle a következő hónapokban búcsúztatja az eddigi életét Forrás: Getty Images

Többen is arra gondoltak, hogy a múltkori megjelenésén elkövetett baki miatt döntöttek így, ám mint kiderült, a dolog hátterében örömteli okok állnak. Meghan ugyanis az esküvő előtt szeretné meglátogatni a rokonait, és kiélvezni a házasság előtti utolsó hónapokat, amikor még kicsit "lazább" szabályok szerint élhet. Most kell bemenni az utolsó gyorsétterembe, és meginni az utolsó koktélt egy félreeső pubban, ugyanis az esküvőt követően ezeket már sokkal szigorúbb keretek között teheti majd csak meg - írta meg Mirror.

Verekedés, titkos viszony, emberrablás - a mexikói színészek legnagyobb botrányaihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-a-mexikoi-szappanopera-sztarok-legnagyobb-botranyai.htmlA mexikói szappanoperák a 90-es évek óta árasztják el rózsaszín köddel a tévénézők agyát. A vak lány, az egyszer megbotló pap, az elhagyott árva lány és a gaz csábító története közben hajlamosok vagyunk elfelejteni, hogy színészeket látunk, akiknek legalább olyan nagy botrányaik vannak, mint hollywoodi kollégáiknak. TV + Sztárok--Molnár Anikó állítja, hogy vibrátort kapott Havas Henriktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-molnar-aniko-allitja-hogy-vibratort-kapott-havas-henriktol.htmlBaukó Éva után Molnár Anikó is azt állítja, hogy zaklatta Havas Henrik. Az egykori Nagy Ő elmondta, hogy egy alkalommal vibrátort ajándékozott neki a Tanár Úr. TV + SztárokOrigoKoltai Róbert elárulta, ki miatt lett színészhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-koltai-robert-elarulta-ki-miatt-lett-szinesz.htmlKoltai Róbert újabb díjat söpörhetett be a napokban, amelynek átvétele után elárulta, kinek a hatására választotta a színészi pályát. TV + SztárokOrigoFelfüggesztették Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20171211-felfuggesztettek-havas-henriket-atv.htmlElőször Baukó Éva majd Molnár Anikó vádolta meg Havas Henriket azzal, hogy a múltban zaklatta őket. Pár napja pedig Vágó István is előállt, hogy Havas az ő feleségét is molesztálta.TV + SztárokOrigoBántalmazó édesapjáról mesélt Samantha Fox http://www.life.hu/sztarok/20171211-samantha-fox-oszinten-meselt-a-bantalmazo-edesapjarol.htmlDöbbenetes titkokat mesélt el a gyermekkorából Samantha Fox: agresszív édesapja mérgezte meg az életét. TV + Sztárok--Fülöp herceget okolják Cecília hercegnő haláláért http://www.life.hu/sztarok/20171211-fulop-herceget-okoljak-a-novere-halalaert.htmlDöbbenetes dolgok kerültek napvilágra a királyi család életével foglalkozó sorozat egyik epizódjából: állítólag Fülöp herceget okolják a nővére haláláért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.