Havas Henrik megszólalt a felfüggesztéséről

ATV Havas Henrik Molnár Anikó Baukó Éva felfüggesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körülbelül 45 percet tölött el Havas Henrik az ATV székházában, távozásakor röviden nyilatkozott a Blikk munkatársának a felfüggesztéséről és a zaklatás ügyei miatt indult vizsgálatról.

"Az van, hogy holnap kapok egy e-mailt, amiben leírják a jogi álláspontot. Körülbelül egy hétig tart a vizsgálat, amit a jelenlegi viszonyok közt nem tudnak kikerülni, bármennyire sajnálják. Azt számolom, hogy öt vagy hatodszorra rúgnak ki, már rutinom van ebben" - mondta Havas, de gyorsan ki is javította magát: nem kirúgták, csak nem lesz képernyőn.

Havas Henrik elhagyja az ATV-t Forrás: Origo

A népszerű tévés teljesen váratlanul jelent meg az ATV székházánál délután fél 4-kor, érkezésekor még nem akart nyilatkozni. Havas Henriket Baukó Éva és Molnár Anikó vádolta meg szexuális zaklatással, az ATV emiatt indított vizsgálatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.