Holtan találták katari hotelszobájában Daniella Obeng énekesnőt

Forrás: Thinkstock -
hotel halál Katar énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudott megélni Angliában az énekesnő, ezért döntött úgy, hogy Katarba utazik, és ott próbál szerencsét. Daniella Obeng egy héttel a landolása után meghalt: a szállodai szobájában találták meg élettelenül. Egyelőre nem tudni, mi történt. 

A 32 éves fiatal énekesnő rendkívüli tehetsége ellenére sem tudott megélni Angliában, és mivel egy gyermeket fel kellett nevelnie úgy döntött, hogy máshol próbál szerencsét. Ezért utazott el Katarba miután alkalmasnak találták őt a munkavállalásra annak ellenére, hogy egy agytumorral és epilepsziával is küzdött. A barátai szerint azonban az elmúlt időben nagyon sokat javult az állapota: fél éve egyetlen rohama sem volt.

32 évesen halt meg az énekesnő - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Daniella Obenget azonban egy héttel a megérkezése után holtan találták szállodai szobájában.

Különös, ami történt.

Daily Star.

Pénzes Henrietta-gyilkosság: a nagymama szerint nem az elkövető ül börtönben (18+)http://www.life.hu/news/20171211-penzes-henrietta-gyilkossag-a-nagymama-szerint-nem-az-elkoveto-ul-bortonben.htmlPénzes Henriettát különös kegyetlenséggel gyilkolták meg 2006-ban. A vádlott végig a „Muki" néven elhíresült K. András volt, aki tettéért börtönbe is került. Henrietta nagymamája szerint azonban kizárt dolog, hogy egyedül követte volna el a borzalmas gyilkosságot. News--Öngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának szerelmehttp://www.life.hu/news/20171210-ongyilkos-lett-a-manchester-city-egykori-kapusanak-parja.htmlÖngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának kedvese. Nem tudta tovább elvilseni a betegsége okozta fájdalmat.News--Teréz körúti robbantás: vádat emeltek, életfogytiglant is kaphat az elkövetőhttp://www.life.hu/news/20171208-terez-koruti-robbantas-eletfogytiglant-is-kaphat-az-elkoveto.htmlA Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetője ellene vádat emeltek: akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoNem működik együtt a rendőrökkel a VV Fanni gyilkossága ügyében gyanúsított férfihttp://www.life.hu/news/20171207-nem-mukodik-egyutt-a-rendorokkel-a-vv-fanni-gyilkossaga-ugyeben-gyanusitott-ferfi-elozetesben-van.html--Ő az! Fotón a férfi, akit letartóztattak VV Fanni eltűnése miatthttp://www.life.hu/news/20171206-foton-a-ferfi-akit-letartoztattak-vv-fanni-eltunese-miatt.htmlHétfőn kérették be a két hete eltűnt VV Fanni édesanyját a rendőrségre, hogy közöljék vele: már nem élő testet keresnek, lánya elhunyt. Mint ismeretes, Fanni eltűnésével kapcsolatban egy férfit már korábban letartóztattak. NewsOrigoAgyonvágott öt embert az áram karácsonyfa-díszítés közben Guatemalábanhttp://www.life.hu/news/20171206-agyonvagott-ot-embert-az-aram-karacsonyfa-diszites-kozben-guatemalaban-1-2.htmlAgyonvágott öt embert az áram karácsonyfa-díszítés közben kedden Guatemalában.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.