Baukó Éva után Molnár Anikó is azt állítja, hogy zaklatta Havas Henrik. Az egykori Nagy Ő elmondta, hogy egy alkalommal vibrátort ajándékozott neki a Tanár Úr. 

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Baukó Éva után újabb ismert ember állítja, hogy zaklatta őt Havas Henrik. Molnár Anikó a TV2-nek adott exkluzív interjút, meéyben részletesen elmondta, hogy mi történt közte és Havas Henrik között. Molnár Anikó szerint Havas sokszor hozta őt kellemetlen helyzetbe: az ölébe tette Anikó kezét, búcsúzkodáskor pedig szájon csókolta.

Molnár Anikó állítása szerint vibrátort kapott HavastólForrás: FEM3

„Az ikszedik találkozáskor pedig nem egy rózsacsokrot kaptam tőle ajándékba, hanem egy vibrátort. Igazából annyira szánalmasnak találom ezt, egyszerűen nem tudtam hogyan kezelni. Inkább kerültem az egészet" – mondta Anikó, aki ma már könnyen tud beszélni a történtekről, de akkor nagyon rosszul érezte magát. „A könyvírás kellős közepén voltunk, amikor már visszahallgatta az általam felmondott anyagot. Beszélgettünk az exeimről (...) Egyszer jött ki hozzám a felvett kazettákért, az anyagokért, és jött be egy fekete nejlonzacskóval a kezében, hogy ezt magának hoztam. Nem tudtam elképzelni, hogy mi az, amit nekem hozott. Belenéztem a zacskóba, és egy újonnan vásárolt vibrátor volt, mellé beszúrva néhány ízesített óvszer, meg ha jól emlékszem egy kis üveges síkosító is be volt rakva mellé" – sorolta Anikó.