Megmutatta új szerelmét Hujber Feri exe, Khell Cynthia

Forrás:Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc szerelem Tölgyesi-Khell Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Hujber Feri exének, Cynthiának új szerelme lett, végre boldog, harmonikus kapcsolatban élhet, örömét pedig nem tartotta magában: Facebookon már meg is mutatta, ki az új választottja. 

Hujber Feri és Cynthia kapcsolata évekig tartott, de nem volt igazán kiegyensúlyozott. Folyamatosak voltak köztük viták, veszekedések, egyikük sem volt igazán boldog. Végül ők maguk is belátták, hogy mindenkinek úgy lesz jobb, ha máshol keresik a boldogságot, és ezt meg is tették: Hujber Ferenc Kanadában kezdett új életet, Cynthia pedig itthon.

Tölgyesi-Khell Cynthia újra boldog Forrás:Hámori Zsófia/Life.hu

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Hujber Feri exe megtalálta élete párját, amiről a színész is tud sőt, nagyon örül neki. Cynthia sem tartotta sokáig magában a boldogságát, Facebook-oldalán már meg is mutatta szerelmét, aki egy igazi macsó! A kommentek tanulsága szerint Cynthia ismerősei nagyon örülnek az új kapcsolatnak.

Havas Henrik ügyében még idén dönt az ATVhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-havas-henrik-ugyeben-ev-vegeig-dont-az-atv.htmlHavas Henriket Baukó Éva és Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg. A tévést, amíg le nem zárul a vizsgálat, menesztették az ATV képernyőjéről. A vezérigazgató elárulta, még idén döntenek a sorsáról.TV + SztárokOrigoVV Fanni édesanyja érzi, hogy a lánya még élhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-vv-fanni-edesanyja-erzi-hogy-lanya-meg-el.htmlVV Fanni november 20-án tűnt el. Családja és a hatóság hosszú napokig keresték. Különböző teóriák születtek azzal kapcsolatban, hol lehet. Ám a rendőrség néhány napja közölte a szülőkkel: a lányuk már nincs életben, a holttestét keresik. Az egykori való világ szereplő édesanyja azonban nem tudja feladni, szerinte a lánya még él. TV + SztárokOrigoPintér Tibor szerelme kész megbocsátani a hűtlenkedő színésznekhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-pinter-tibor-szerelme-kesz-megbocsatani.htmlPintér Tibort nem várta kedvese a reptéren: érettségire készül.TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül pózolnak a sztárok: a halakért kampányolnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-anyaszult-meztelenul-pozolnak-a-sztarok-a-halakert-kampanyolnak.htmlA túlhalászás veszélyére, azaz az óceánok halállományának csökkenésére hívja fel a figyelmet az a kampány, amelyhez számtalan híresség dobta le a ruháját. TV + SztárokOrigoEzt mondta a viselkedéselemző Meghan Markle-ről http://www.life.hu/sztarok/20171211-ezt-meselte-a-viselkedeselemzo-meghan-markle-rol.htmlKiderült, miért birizgálja folyamatosan a haját Meghan Markle: egy viselkedéselemző árulta el a cselekvés okát. TV + Sztárok--Celeb vagyok, ments ki innen! - Lukács Miklós távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171211-celeb-vagyok-ments-ki-innen-lukacs-miklos-tavozott.htmlFogynak a játékosok a Celeb vagyok, ment ki innen! című szuperprodukcióból. Ma is távozott valaki a dzsungelből.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.