VV Fanni gyilkosa néma csendben rabolta el a lányt

Forrás: RTL Sajtóklub -
gyilkosság halál emberrablás VV Fanni villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, ami VV Fannival történt. A nyomozók nagy erőkkel kutatják a lányt, de nincs könnyű dolguk, a gyilkos ugyanis még mindig nem került elő. 

Ahogy azt már megírtuk, hetek óta nem találják Novozánszki Fannit, akiről 99%-os bizonyossággal állítják, hogy életét vesztette. Nagy erőkkel keresik a holttestet, illetve a gyilkost is, ám egyelőre még egyikre sem bukkantak rá.

VV Fanni gyilkosáról mesélt a lány szomszédja Forrás: RTL Sajtóklub

Halálával egy férfit, B.Lászlót gyanúsítanak, akit szerelmi szálak fűztek az áldozathoz. Az állítólagos gyilkos előzetes letartóztatásban van, folyamatosan kihallgatják. Bár tettét nem ismerte be, a bűnrészességet magára vállalta.

Már Fanni édesanyját is behívták a rendőrségre, és személyesen közölték vele a hírt, hogy a lánya nagy valószínűséggel már nem él, ám az anya azt mondta: érzi, hogy Fanni még életben van. Most pedig a fiatal lány egyik szomszédja mesélt részleteket:

"Itthon voltam a végzetes estén, de csend volt akkor éjszaka. Szörnyű és felfoghatatlan számomra, hogy a biztonságiak nem vettek észre semmit sem az egészből" -írta meg a Ripost

Anyaszült meztelenül rohangált az utcán a brazil nő: videó (18+)http://www.life.hu/news/20171211-anyaszult-meztelenul-rohangalt-az-utcan-a-brazil-no-video.htmlAz út közepén, anyaszült meztelenül videóztak le Brazíliában egy nőt, aki valószínűleg valamilyen szer befolyása alatt állhatott. Vidáman táncolt és fetrengett ugyanis a forgalmas úttesten. News--Börtönt kapott a pap, aki megölt és megerőszakolt egy szépségkirálynőthttp://www.life.hu/news/20171211-bortont-kapott-a-pap-aki-megolt-es-megeroszakolt-egy-szepsegkiralynot.htmlMegvert, megfojtott és megerőszakolt egy 25 éves nőt, most életfogytiglant kapott egy amerikai 85 éves pap. News--Holtan találták katari hotelszobájában Daniella Obeng énekesnőthttp://www.life.hu/news/20171211-holtan-talaltak-hotelszobajaban-daniella-obeng-enekesnot.htmlNem tudott megélni Angliában az énekesnő, ezért döntött úgy, hogy Katarba utazik, és ott próbál szerencsét. Daniella Obeng egy héttel a landolása után meghalt: a szállodai szobájában találták meg élettelenül. Egyelőre nem tudni, mi történt. News--Pénzes Henrietta-gyilkosság: a nagymama szerint nem az elkövető ül börtönben (18+)http://www.life.hu/news/20171211-penzes-henrietta-gyilkossag-a-nagymama-szerint-nem-az-elkoveto-ul-bortonben.htmlPénzes Henriettát különös kegyetlenséggel gyilkolták meg 2006-ban. A vádlott végig a „Muki" néven elhíresült K. András volt, aki tettéért börtönbe is került. Henrietta nagymamája szerint azonban kizárt dolog, hogy egyedül követte volna el a borzalmas gyilkosságot. News--Előkerült a hét hónapja eltűnt magyar tinilány, B. Dominikahttp://www.life.hu/news/20171211-elokerult-a-het-honapja-eltunt-magyar-tinilany-b-dominika.htmlVégre megkönnyebbülhet B. Dominika családja. Hét hónap után végre előkerült a lányuk, aki május 26-án tűnt el. News--Teréz körúti robbantás: vádat emeltek, életfogytiglant is kaphat az elkövetőhttp://www.life.hu/news/20171208-terez-koruti-robbantas-eletfogytiglant-is-kaphat-az-elkoveto.htmlA Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetője ellene vádat emeltek: akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.