Pintér Tibor elárulta, megbocsátott neki a barátnője

Fotó: Polyák Attila - Origo -
barátnő Celeb vagyok, ments ki innen! Pintér Tibor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazatérése után alaposan átbeszélte a dzsungelben történteket Pintér Tibor és barátnője, és úgy tűnik, Frida megbocsátott kedvesének.

Pintér Tibor két másik dzsungelbeli társával, Herczeg Zolival és Anger Zsolttal az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége volt és természetesen beszélgetés közben szóba került a magánélete is. Mint köztudott, Frida zokon vette Tenya viselkedését, mivel túlságosan rámenősen nyomult Tóth Andira, ezért szakított vele és a repülőtérre sem ment ki elé. Most a színész elárulta, nehezen, de megbocsátott neki barátnője.

„Az a helyzet, hogy nagyon okos kislány Frida, és amikor én elindultam erre a műsorra, én elmondtam neki, hogy amit ott lát, az lehet egy hirtelen érzelmi hullámnak az eredménye, a shownak a része. Bár kényszerítve nem vagyunk, tudjuk azt, hogy valamit produkálnunk kell, valamilyennek kell lennünk. Én azt gondoltam, mindenképp jó, ha extrovertálódom és udvarolok Andinak, én sem gondoltam komolyan." – árulta el a 43 éves Pintér Tibor, majd hozzátette, az érettségire készülő Frida szereti annyira, hogy megbocsátott neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.