Elképesztő dolgokról mesélt Gáspár Bea: háttérbe kellett szorítania minden álmát a családja érdekében. 

Mióta kirobbant a Gáspár család NAV-os botránya, egyikőjük sem alszik nyugodtan. A showmant 50 milliós adócsalással vádolták, amelynek következtében számos meghurcoltatást kellett elszenvedniük. Elszedték az értékeik egy részét, sőt, még kommandósok is megjelentek a házuk előtt

Gáspár Beának le kellett mondania az álmairólForrás: RTL Klub

Végül árverésre bocsátották a bútoraikat, ám az utolsó pillanatban úgy döntöttek: újabb eljárás lefolytatására van szükség. Eközben Gáspár Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP-t, és azt tervezte, hogy a nyereményéből saját karriert épít. Ám a rengeteg költség és az ügyvédek elvitték az összes pénzét, így pedig szertefoszlott az álma:  "Ha nem nyerem meg ezt a pénzt, akkor az ügyvédet sem tudjuk kifizetni, hiszen a foglalások után nulla forintunk maradt. Le akarták foglalni a 10 milliót, de végül megtarthattam" - kezdte Bea. 

"Szerettem volna külföldre utazni, hogy neves séfektől tanuljak, de ez nagyon drága mulatság. Erre mostanság nincs pénzünk. Karácsonyra szakácskönyvet akartam kiadni, ám idén ez már nem jöhet össze. Ennek anyagi okai is vannak, de a nyomdákkal sem könnyű megegyezni" - írta meg a Ripost.