Németh Lajos elárulta, hogy fehér lesz-e a karácsony: videó!

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
karácsony Németh Lajos időjárás hóesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány nap választ el minket a várva várt karácsonytól, és már egyre több embert érdekel, hogy fog-e vajon esni a hó az ünnepek alatt? 

Kevesebb, mint két hét van hátra karácsonyig, és ahogy egyre közeledünk az ünnepekhez, egyre több embert érdekel: vajon fehér lesz-e a karácsony?

Idejét nem lehet már megmondani, hogy mikor voltak utoljára igazán havasak az ünnepek. Többnyire karácsony előtt vagy után kaptunk a nagy hózuhatagból, de sosem abban a pár napban, amikor az ember szerette volna.

A hegyekben nagy hó van, de síkvidéken nem valószínű a havazás karácsony idején Forrás: MTI/Mohai Balázs

Pedig sokan úgy vannak vele, hogy nem baj, ha egész télen nem látni hóhullást, elég, ha csak a karácsonyi időszakban válik minden fehérré. Németh Lajos pedig most elmondta, mennyire van erre esélyünk az idei évben:

"Sík vidéken nagyon kicsi a valószínűsége. Persze még sok nap van hátra, de azért a hosszabb távú előrejelzések nem sok jóval bíztatják azokat, akik a meghitt, csendes ünnepek mellé havat is szerentének." - kezdte a híres meteorológus az Origónak.

Meztelenül zuhant ki a huszadikról Ivana Smit modellhttp://www.life.hu/news/20171213-meztelenul-zuhant-ki-a-huszadikrol-ivana-smit-modell.htmlMeztelenül találták meg a 18 éves lány holttestét a hatodikon, miután kizuhant a huszadik emeletről. A rendőrség úgy gondolja, nem történt bűncselekmény. NewsOrigoMelegfront után újra itt a hideg: eső és hó is jöhethttp://www.life.hu/news/20171213-melegfront-utan-ujra-itt-a-hideg-ido-eso-es-ho-is-johet.htmlAmíg tegnap tizenfokokat is mérhettünk, mára újra lehűl az idő, sőt: csapadékra is számíthatunk. News--Bizarr: 500 denevérrel él együtt ez az idős asszonyhttp://www.life.hu/news/20171212-bizarr-500-deneverrel-el-egyutt-ez-az-idos-asszony.htmlTöbb mint 500 denevérrel él együtt egy indiai nő, aki állítja, így érzi jól magát, a kis állatokat pedig szinte családtagként szereti. NewsOrigoVV Fanni gyilkosa néma csendben rabolta el a lányt http://www.life.hu/news/20171212-nema-csendben-vegezte-a-dolgat-vv-fanni-gyilkosa.htmlElképesztő, ami VV Fannival történt. A nyomozók nagy erőkkel kutatják a lányt, de nincs könnyű dolguk, a gyilkos ugyanis még mindig nem került elő. News--Így rúdtáncol együtt apa és lánya: videó! http://www.life.hu/news/20171212-egyutt-rudtancol-apa-es-lanya.htmlElképesztő történet került napvilágra egy férfiról és a lányáról: kiderült, hogy együtt rúdtáncolnak. NewsOrigoPénzes Henrietta-gyilkosság: a nagymama szerint nem az elkövető ül börtönben (18+)http://www.life.hu/news/20171211-penzes-henrietta-gyilkossag-a-nagymama-szerint-nem-az-elkoveto-ul-bortonben.htmlPénzes Henriettát különös kegyetlenséggel gyilkolták meg 2006-ban. A vádlott végig a „Muki" néven elhíresült K. András volt, aki tettéért börtönbe is került. Henrietta nagymamája szerint azonban kizárt dolog, hogy egyedül követte volna el a borzalmas gyilkosságot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.