karácsony Sarka Kata szenteste Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter idén az édesanyjával kettesben karácsonyozik, a gyerekek ugyanis Sarka Katával lesznek szenteste.

Hajdú Péter, aki nemrég az ATV műsorvezetőivel mulatott, mindössze 12 éves volt, amikor a szülei elváltak, ezt követően az ünnepeket többnyire kettesben az édesanyjával töltötte. Úgy tűnik, ez idén újra így lesz: a műsorvezető szenteste biztosan Zsuzsannával lesz, ugyanis a gyermekei az exfeleségénél, Sarka Katánál karácsonyoznak.

"A gyerekek huszonnegyedikén csak délután lesznek nálam, este visszaviszem őket Katához. Még nem tudom, hogy mit veszek nekik: remélem, hamar elérkezik hozzám a Jézuskának írt levél. Jelenleg egyedül vagyok, nincs társam, akivel a fa mellett állhatnék." – mesélte Hajdú Péter a hot! magazinnak.

Hajdú Péter az édesanyjával tölti a szentestét Forrás: Instagram/Hajdú Péter
Havas Henrik volt üzlettársát is zaklatta: a házvezető mentette meg a Tanár úrtólhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-havas-henrik-volt-uzlettarsat-is-zaklatta.htmlHavas Henriket nemcsak Baukó Éva és Molnár Anikó, hanem egyik volt üzlettársa is zaklatással vádolja. A nő azt mondta, Havas többször próbálkozott nála a kifejezett visszautasítása ellenére, egy alakalommal a házvezetőnője mentette meg a Tanár úrtól, akkor találkozott vele utoljára. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu3,5 milliós szexajánlatot kapott Köllő Babett http://www.life.hu/sztarok/20171214-tobb-millios-szexajanlatot-kapott-kollo-babett.htmlMegdöbbentő ajánlatott kapott Köllő Babett egy rajongójától: a szexi szőkeség természetesen nem gondolkodotott sokat az "üzleten". TV + Sztárok--Anger Zsolt vallomása: "Sokszor éheztem"http://www.life.hu/sztarok/20171214-anger-zsolt-vallomasa-sokszor-eheztem.htmlNemrég tért vissza a dzsungelből Anger Zsolt, ahol különböző rovarokkal, csúszó-mászókkal kellett szembenéznie. A színész most elmesélte, a csótányokhoz már gyerekkorában hozzászokott. TV + Sztárok--Meglepő vallomás: néha 2 napig nem szól egymáshoz Oláh Gergő és feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20171214-meglepo-vallomas-neha-2-napig-nem-szol-egymashoz-olah-gergo-es-felesege.htmlImmár 10 éve házas Oláh Gergő, akinek ez idő alatt 3 gyermeke is született feleségétől, Nikitől. A szerelmesek a mai napig imádják együtt, de bevallották, néha bizony nekik is vannak nehéz időszakaik. TV + Sztárok--Elképesztő különbség: Liptai Claudia smink nélkül - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-elkepeszto-kulonbseg-liptai-claudia-smink-nelkul-foto.htmlLiptai Claudia nem fél kilépni az utcára smink nélkül, természetes szépségét pedig most a rajongóinak is megmutatta. TV + Sztárok--Baukó Éva halálos fenyegetéseket kap a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-bauko-eva-halalos-fenyegeteseket-kap-a-facebookon.htmlBaukó Éva volt az első, aki Havas Henriket zaklatással vádolta a nyilvánosság előtt, azóta, hogy megszólalt sok mindent kell kiállnia: folyamatosan fenyegető üzeneteket kap. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.