Tóth Andiról köztudott, hogy egy gátlásos és szemérmes sztár, aki csak nagyon ritkán készít magáról szexi fotókat. Menedzsere szerint a dzsungelbe is azért költözött be, hogy egy kicsit fesztelenebbé váljon. Úgy tűnik, sikerült, ugyanis legutóbbi klipje teljesen más, mint amit megszokhattunk tőle: meztelenre vetkőzött a 19 éves énekesnő. 

Vajon mit szól a kliphez Pintér Tenya, aki a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban teljesen belezúgott a fiatal énekesnőbe?

Andi, az X-Faktor egykori győztese ugyanis legújabb videójában teljesen meztelen. Rajongói nem is értették, miért lett egyszerre a szemérmes lány ennyire kitárulkozó. Sokan úgy hitték, menedzsmentje kényszerítette rá ezt a túlszexis koncepciót, ám a menedzser tiszta vizet öntött a pohárba:

"Andi sokáig nem fogadta el, nem értette, hogy ha kitesz magáról egy képet, abból miért lesz cikk és miért olyan lesz. Mára megtanulta értékelni és elfogadni magát, most pedig a saját határait feszegeti, arra kíváncsi, meddig mehet el. A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorába is azért ment el, hogy a félelmeitől kontrollált környezetben tudjon megszabadulni, leküzdeni őket" - mesélte a Borsnak Spaics Igor, Andi menedzsere.