Meztelenre vetkőzött legújabb kilpjében Tóth Andi, az X-Faktor egykori győztese

meztelen videóklip Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andiról köztudott, hogy egy gátlásos és szemérmes sztár, aki csak nagyon ritkán készít magáról szexi fotókat. Menedzsere szerint a dzsungelbe is azért költözött be, hogy egy kicsit fesztelenebbé váljon. Úgy tűnik, sikerült, ugyanis legutóbbi klipje teljesen más, mint amit megszokhattunk tőle: meztelenre vetkőzött a 19 éves énekesnő. 

Vajon mit szól a kliphez Pintér Tenya, aki a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban teljesen belezúgott a fiatal énekesnőbe?

Andi, az X-Faktor egykori győztese ugyanis

legújabb videójában teljesen meztelen.

Rajongói nem is értették, miért lett egyszerre a szemérmes lány ennyire kitárulkozó. Sokan úgy hitték, menedzsmentje kényszerítette rá ezt a túlszexis koncepciót, ám a menedzser tiszta vizet öntött a pohárba:

"Andi sokáig nem fogadta el, nem értette, hogy ha kitesz magáról egy képet, abból miért lesz cikk és miért olyan lesz. Mára megtanulta értékelni és elfogadni magát, most pedig a saját határait feszegeti, arra kíváncsi, meddig mehet el. A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorába is azért ment el, hogy a félelmeitől kontrollált környezetben tudjon megszabadulni, leküzdeni őket" - mesélte a Borsnak Spaics Igor, Andi menedzsere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.