Apjának, Michael Schumachernek mondott köszönetet Gina Schmacher

"Forrás: AFP/Orlando Kissner " -
Gina Schumacher Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gina Schumacher megható beszédet mondott egy gálán, ahol őt díjazták: eredményeiért a szüleinek mondott köszönetet.

Gina Schumacher egyre nagyobb sikereket ér el a lovaglásban, kétségtelen, hogy kitartását és akaraterejét az apjától örökölte. A minap egy neves gálán is elismerték teljesítményét, a lány pedig megható beszédet intézett a díj átvételekor: ő a szüleinek mondott köszönetet.

Michael Schumachernek is köszönetet mondott a lánya "Forrás: AFP/Orlando Kissner "
Körözést adtak ki Bárdosi Sándor ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-korozest-adtak-ki-bardosi-sandor-ellen-tajekoztatott-a-rendorseg.htmlA rendőrség tájékoztatása szerint a Budapest Környéki Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja körözést adott ki Bárdosi Sándor ellen garázdaság miatt. A birkózó elmondása szerint korábbi barátja, a kemposzövetség elnöke így akart rajta bosszút állni. TV + Sztárok--Meghan Markle új egyházhoz csatlakozik http://www.life.hu/sztarok/20171214-meghan-markle-megkeresztelkedik-az-eskuvo-elott.htmlKülönleges döntésre szánta el magát Meghan Markle: ezzel szeretné magát még jobban belopni II. Erzsébet szívébe. TV + Sztárok--Nehéz gyermekkora volt, mégsem a szüleit hibáztatja Ambrus Attila http://www.life.hu/sztarok/20171214-ambrus-attila-meselt-a-nehezen-alakult-gyermekkorarol.htmlAmbrus Attila 13 évet töltött börtönben, az elmúlt évek persze nem múltak el nyom nélkül. A Lakástalkshow ma esti adásában őszintén mesél gyerekkoráról, családjáról, valamint arról, hogyan viszonyulnak hozzá manapság az emberek és miként sikerült visszazökkennie a mindennapokba. TV + Sztárok--Ricco bevallotta: még nem volt párkapcsolata http://www.life.hu/sztarok/20171214-ricco-az-x-faktor-gyoztese-meg-sosem-volt-parkapcsolatban.htmlA Ricco és Claudia duó férfi tagja őszintén mesélt az egészségügyi helyzetéről és a magánéletéről is. TV + Sztárok--Nagyon beteg Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-kiraly-viktor-beteg.htmlKirály Viktor beteg: az énekes közösségi oldalán tette közzé a hírt, miszerint alaposan megfázott. TV + Sztárok--Salma Hayek is vallott Harvey Weinsteinrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171214-salma-hayek-is-vallott-harvey-weinsteinrol.htmlSok színésznő mellett Salma Hayek is elmondta, mit tapasztalt, míg Harvey Weinstein mellett dolgozott. Amikor megkapta a lehetőséget, azt hitte, hogy egy álma vált valóra, de gyorsan kiderült, hogy az egész inkább a legrosszabb rémálmára hasonlít. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.