Kulka János színház felépülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábbi híresztelésekkel szemben, egyelőre biztosan nem tér vissza a színpadra Kulka János.

Kulka János tavaly tavasszal esett át életmentő műtéten, miután stroke-ot kapott. Bár felépülése jól halad, kitartóan gyakorol és a rajongók is nagyon várják vissza, egyelőre kérdéses mikor tér vissza újra a színpadra. A Bors a Katona József Színház sajtófőnökétől megtudta, a művész belátható időn belül biztosan nem tér még vissza.

"János mindent megtesz, hogy visszatérjen a színpadra, erején felül azon dolgozik. A legrosszabb, hogy nagyon türelmetlen magával szemben, és ez sokszor rányomja a bélyegét a hangulatára. Ez pedig a gyógyulásának gyorsaságára hat ki. Nagyon szurkolunk neki, és visszavárjuk, mert egy csodálatos kolléga és művész, de tudomásom szerint munkát még mindig nem tud vállalni." – árulta el a lapnak a színész egyik korábbi kollégája.

Kulka János egyelőre nem tér vissza a színpadra Forrás: MTI/Kollányi Péter
Hajdú Péter nem érti, miért nem nyilatkozik Schumacher családjahttp://www.life.hu/sztarok/20171215-hajdu-peter-nem-erti-miert-nem-nyilatkozik-schumacher-csaladja.htmlHajdú Péter kiakadt, egyszerűen nem érti, miért nem árul el semmit a nyilvánosságnak Schumacher családja a sportoló állapotáról. TV + SztárokOrigoDeák Bill Gyula őszinte vallomása: megpróbált öngyilkos lennihttp://www.life.hu/sztarok/20171215-deak-bill-gyula-oszinte-vallomasa-megprobalt-ongyilkos-lenni.htmlLábamputációja után öngyilkos akart lenni Deák Bill Gyula, szerencsére azonban sikerült megmenteni az életét. Nehéz időszakáról most vallott az énekes. TV + Sztárok--Thaiföldön támadták meg Ördög Nórát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-thaifoldon-tamadtak-meg-ordog-norat.htmlMéhraj támadta meg Ázsiában Ördög Nórát, akihez a csípések miatt még orvost is kellett hívni. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy édesanyja fia haláláról: "Borzasztó fájdalom"http://www.life.hu/sztarok/20171215-zambo-jimmy-edesanyja-fia-halalarol-borzaszto-fajdalom.htmlBár 16 éve, hogy nincs közöttünk Jimmy, édesanyja a mai napig megterít fiának és szabadon hagyja a helyét az asztalnál. TV + Sztárok--Elárulta: így él férjével Valkó Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-elarulta-igy-el-ferjevel-valko-eszter.htmlValkó Eszter Bochkor Gábor vendégeként mesélt arról, jelenleg milyen körülmények között él férjével. TV + Sztárok--Schilling Árpád, Sárosdi Lilla férje kifejtette véleményét Havas Henrikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171215-sarosdi-lilla-ferje-schilling-arpad-kifejtette-velemenyet-havas-henrikrol.htmlSchilling Árpád rendező, a hazai #metoo-kampányt kirobbantó Sárosdi Lilla férje is megszólalt a szexuális zaklatással vádolt Havas Henrik ügyében. A férfi állítja, a Tanár úr soha nem volt számára szimpatikus. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.