Havas Henriket Baukó Éva, Molnár Anikó és egy volt üzlettársa vádolja szexuális zaklatással, a Tanár úr egészen eddig nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban. A Pesthírnek azonban interjút adott, melyben kifejti véleményét ezekről az állításokról.

Először Baukó Éva vádoltam meg Havas Henriket szexuális zaklatással, majd Molnár Anikó és végül a Tanár úr egyik volt üzlettársa. A tévés sokáig nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyről, de a Pestihírnek elmondta a véleményét az ellene felhozott vádakról. Szerinte egyszerűen dühösek rá a hoppon maradt nők, az üzlettársat pedig egy csalódott nőként mutatta be.

Havas Henrik végre megszólaltFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Tegnap este olvastam, hogy egy egykori üzlettárssal is kikezdtem. A helyzet az, hogy nekem két nőnemű üzlettársam volt, az egyik kedves kolléganőm Tarnói Gabi, aki sajnos 2006-ban meghalt, a másik a feleségem, akit meg se mertem kérdezni eddig, hogy amikor jött ki a fürdőszobából, tényleg ágyba akartam-e vinni. Aztán ma reggelre az üzlettársból üzletasszony lett. Őszintén szólva, nem sok üzletasszonnyal volt dolgom, de ha az a Hölgy szerepelt a TV2-ben, akire én gondolok, akkor azt tudom mondani, hogy egy csalódott nőről van szó, jelentsen ez bármit is" - mondta Havas Henrik, aki arra a kérdésre is felelt, hogy nem fél-e a nőktől. "Most délelőtt, amikor bejöttem az irodába, a titkárnőm vigyorogva kérdezte, hogy – Henrik! Az isten áldja meg! Maga csak próbálkozott, próbálkozott, de semmi se jött össze? – Na, most – nagyon szerényen – azt tudom mondani, hogy miközben minden interjú előtt elmondtam, hogy a nőkről nem vagyok hajlandó beszélni, tekintettel a mamámra, a feleségemre, meg a lányomra. Szóval, van az úgy, hogy az ember kénytelen nemet mondani a nőknek! Aztán ezek a nők, akik hoppon maradtak, piszkosul tudnak gyűlölködni. Egyetlen megjegyzésem azért volna! Pár hete a Star Magazinnak adtam interjút, és abban meséltem el, hogy mit mondtam Hajdú Péternek, amikor a témáról beszélgettünk. Szóval, azt mondtam, hogy egy normális férfi nem azokra a nőkre büszke, akiket meghódított, hanem arra, hogy mennyi nőről volt képes lemondani! Egyetlen nőt se akarok megbántani, de ha a sértett nőket sorba állítanánk, a sor innen a Pozsonyi úttól elérne a Kálvin térig" - mondta Havas.