Őszintén mesélt a szerelmi életéről Kozso: videó!

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
párkapcsolat titok szerelem Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes vallomásnak lehettek szem- és fültanúi azok, akik látták a Mokka néhány nappal ezelőtti adását, ugyani Kozso igen nyíltan, mégis titokzatosan mesélt a szerelmi életéről. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Kozso teljesen összetört, mikor tavaly élete párja, Keira elhagyta. A hírek szerint miután a lány elköltözött a sztártól, Kozso annyira kikészült, hogy az egyik fellépése alkalmával még a színpadról is leesett.

Kozso magénelete végre révbe ért Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

De azóta már sok idő eltelt, és az 52 éves zenész is maga mögé tessékelte a bánatát. Ennek hatására pedig egy évvel ezelőtt megismerte a mostani kedvesét, akiről mindig nagyon keveset és óvatosan mesél. Azt azonban megtudtuk, hogy nagy a szerelem, és rettentően boldogok együtt:

"Lassan egy éve. Egyébként ez egy nagy titok! Nem akarom megmutatni, hogy ki ő, hogy hol van, hogy mit csinál! Pontosan az a lényeg, hogy jó kapcsolat legyen, igazi szerelem, igazi összetartózás, és igazi varázslat!"

Persze korábban már azért sikerült lencsevégre kapni a szerelmeseket és, úgy tűnik, Kozso új szerelme egy igazi bombázó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.