Gáspár Bea bevallotta: mostmár képesek túltenni magukat a sérüléseiken. 

Ahogy azt már megírtuk, komoly megrázkódtatásokon ment át a Gáspár család, miután Győző összetűzésbe keveredett a NAV-val. A showmantől nagyon sok pénzt követelt az adóhatóság, sőt, le is foglaltak egy bizonyos összeget, illetve a bútoraik egy részét is. 

Úgy tűnt, ezek elárverezésre kerülnek majd, ám az utolsó pillanatban a Kúria megváltoztatta a döntését: véleményük szerint ugyanis kifogásolható volt az elsőfokú bíróság eljárása, ezért a vizsgálat újraindítását rendelték el. 

Úgy tűnik, a család végre maga mögött tudhatja a viharokkal teli múltatForrás: Instagram/gasparbea

Így az értékek visszakerültek a Gáspár családhoz, de ez nem változtat például azon, hogy Bea a Konyhafőnök VIP-ben elnyert pénzét ügyvédre költötte, pedig eredetileg szakácskarriert szeretett volna magának. Most azonban a Star magazinnak adott interjút, amelyben elárulta, képesek már tovább lépni az eseményeken: 

"Úgy gondolom, már eltelt annyi idő, hogy feledni tudjuk a történteket. Ha lehetőségünk lesz, jókat fogunk enni, kicsit alkoholba fojtjuk a bánatunkat, mindent, ami az előző évben történt a családunkkal. Kicsit felöntünk a garatra."